Gość Krzysiekow Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2008 Na Shielda chyba się skuszę, teraz czekam na Mustafę może on mi powie co jego czarni bracia tam w Afryce oglądają Tylko i wyłącznie Pitbulla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2008 teraz tez mogę Sheild polecić, nic tylko czekać na 7 sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2008 miał już być ale przełożyli na wrzesień pedały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 17 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2008 miał już być ale przełożyli na wrzesień pedały Kto jak kto, ale moderator nie powinien miec nic do chlopakow, ktorzy maja inne zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 18 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 18 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2008 a Kiedy będzie kolejny odcinek Losta? Orientuje sie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 18 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2008 za tydzien chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki Napisano 18 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2008 Ja polecam serial który jest emitowany w TVN w każdy wtorek o 21.20. Jest to serial 39 i pół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 18 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2008 The Black Donnellys szkoda ze na pierwszym sezonie sie skończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi