PołamanaKoza Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 Czyli jakie seriale według was warto obejrzeć ??? przydałby się jakiś serial do obejrzenia, bo przez ten strajk scenarzystów większość seriali ma przerwę i ni ma co robić . Sam miałem przyjemność oglądania większości odcinków: Losta, Prison Breaka, Supernatural, Chucka, Pitbulla , Battlestar gallactica, Rodzina soprano, Dextera, Przyjaciół, Herosów, The O.C [życie na fali] Jakim jeszcze serialom warto poświęcić uwagę ?? [oprócz mody na sukces ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 Shield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 Unit , Drawn Together Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 Allo Allo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 Chłopaki z baraków a oto jeden z nich pseudonim na ringu - Zielony Skurwiel. krotko o serialu http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Chłopaki_z_baraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 chyba się skusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 Shield Yhm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 o w końcu jedna osoba co go widziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 Dopiero w 3 sezonie jestem http://www.cancorn.com/avi/TV/the%20shield/ jakby ktoś chciał obejrzeć, format rmvb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 może ja się skuszę już dawno słyszałem że Szypii poleca, ale szukać mi się torrentów nie chciało, a tutaj ładny link podałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 24 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 Na Shielda chyba się skuszę, teraz czekam na Mustafę może on mi powie co jego czarni bracia tam w Afryce oglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisiel Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 Ja polecam jeszcze Californication 13 odcinkow chyba bardzo fajny serial jak dla mnie z Davidem Duchovny'm A z komediowych Two and a half men z Charlie Sheen'em :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 Pierre Woodman naprawdę niezła akcja i odcinków w pytę (dosłownie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 http://www.cancorn.com/avi/TV/the%20shield/ jakby ktoś chciał obejrzeć, ja tam widze avi ale szukać mi się torrentów nie chciało na torrentach ciężko to znaleźć, w końcu 1 sezon ma już kilka lat. Ja do z rapidshare wszystko ściągałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 Złotopolscy i Plebania.Polskie najlepsze seriale a nie jakieś amerykańskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 25 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 http://www.cancorn.com/avi/TV/the%20shield/ jakby ktoś chciał obejrzeć, ja tam widze avi ale szukać mi się torrentów nie chciało na torrentach ciężko to znaleźć, w końcu 1 sezon ma już kilka lat. Ja do z rapidshare wszystko ściągałem. co do torrentów to wszystkie sezony masz na mininova.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 mało źródeł jest, a tak za 20 zł przez miesiąc ściągam co chce, ile chce i kiedy chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 Rome, House, Jericho, one tree hill i smallville od bidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 Szypii a trudno znaleźć napisy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 do shielda:> na napiprojekt są wszystkie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 właśnie teraz zassałem 1 odcinek i jakoś dziwnie mnie przycina... jakby te klatki z filmu się przycinały, a moze to przez napisy bo z napi... zassam drugi i zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 napisy nie mają nic wspólnego z jakością filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 po prostu w SubEdicie coś nie tak bo ALLPlayerze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 też ściągam.... tylko oglądać to za jakiś miesiąc bedę... teraz zacząłem 1 sezon x-files Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol100 Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2008 a ja bym jeszcze dodał do tych seriali Monka mi sie bardzo podoba;d tylko czasami te jego fobie troszkę wkur..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2008 fakt faktem najlepsi heroesi pozniej lost zajebisty jest teraz 4 sezon, dexter i prison break a ja polecam jeszcze oczywscie family guya;) ostatnio mam nowy kanal na kablowce comedy central i fajny jest serial on ona i dzieciaki ang nazwa to chyba me wife and kids Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2008 są już napisy do jericho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2008 napi albo hatak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 27 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2008 Rzym-2 sezony Californication Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi