kacperos1998 Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2016 Jaką stronke polecacie do szybkiego łatwego ściągania dobrych gierek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simao9217 Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2016 Zwykłe torrenty. Większość stron z grami ma właśnie odnośniki do torrentów lub stron hostingowych (nie polecam tych drugich, bo męczarnia okropna). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperos1998 Napisano 17 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2016 Zwykłe torrenty. Większość stron z grami ma właśnie odnośniki do torrentów lub stron hostingowych (nie polecam tych drugich, bo męczarnia okropna). Dzięki z radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simao9217 Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2016 Do usług! Zawsze też możesz dorwać jakiś sklep z używanymi grami w swoim mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2017 Mam pytanie odnośnie zadań menadzera w FIFIE , mój syn zaczął ostatnio w to grać i za cholerę nie mogę zrobić jednego zadania. Jak zastąpić zawodnika koncepcyjnego, czytałem oglądałem na YT i nic. Jak ktoś może mi pomóc to proszę o opis krok po kroku na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi