Gość Schmeisser_1989 Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2008 UWAGA UWAGA! NOWA PULA BONóW Bet-at-home O WARTOSCI 5 PLN ZOSTALA PRZEZE MNIE WYSTAWIONA! OTO LINK: http://allegro.pl/show_item.php?item=332370580 WIELKA OKAZJA. KONAKT ZE MNą W RAZIE ZAINTERESOWANIA: E-MAIL: Schmeisser1989@gmail.com gg: 2120036 POZDRAWIAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cantona Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2008 smutek :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2008 tak się rodzą ludzie biznesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2008 kiedyś ludzie przedsiębiorczy musieli liczyć na łut szczęścia, dzisiaj mamy Raifhaeisen Bank czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2008 Ale przynajmniej sprzedaje po jako takiej cenie, a nie jak niektorzy za 4,99 lub jeszcze lepiej.. robia licytacje i maja glupia nadzieje ze przekroczy 5 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2008 zal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol100 Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2008 aż dziw, że jeszcze nikt nie skusił się na kupno tych bonów a już w ogóle promocja z czwartym kodem gratis jest wspaniała, jak ty na nią wpadłeś !? naprawdę wróżę ci ogromny sukces!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2008 są ludzie i taborety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2008 eee...klamki i parapety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2008 Ja tam nie wiem o co Wam chodzi. Ma facet do sprzedania XXX bonów. Chce sprzedać jego sprawa, nie chcecie kupić Wasza sprawa. Tylko po co wyjeżdżać od razu z chamskimi tekstami? Bo ich Wam nie dał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2008 kurde nie dostałem bonu 5 zł żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi