kszysio Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2008 szukam taki przykladowy projekt jak w temacie na kierunek , rachunkowosc i finanse jak kto s ma to prosze o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2008 W jakim to języku jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszysio Napisano 11 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2008 to nie dla mnie ja nie bardzo wiem o co chodzi to ma byc "plan marketingowy dla wybranego produktu bankowego . a w tym przypadku dla KARTY KREDYTOWEJ duzego banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2008 Po polskiemu: jak zareklamować nową kartę kredytową dla studentów tak, żeby bank zbił kasę. Czytaj waćpan: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=plan+marketingowy&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Pierwszy plik wygląda na bardzo dobry tutorial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszysio Napisano 11 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2008 to znaczy ma zawierac caly opis o produkcie oferta, przeznaczenie cena kozysci dla klienta kanaly dystrybucjii instrumenty promocji cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2008 to znaczy ma zawierac caly opiso produkcie oferta, przeznaczenie cena kozysci dla klienta kanaly dystrybucjii instrumenty promocji cos takiego No właśnie... czyli typowe postępowanie naukowe: analiza i synteza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszysio Napisano 11 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2008 no jak znajdzie sie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi