Tonny Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2015 Witajcie, to kolejny konkurs ode mnie W tym chodzi o napisanie wierszyka o forum, użytkownikach, adminach o wszystkim co jest związane z naszym forum. Konkurs trwa do 24 grudnia do godziny 23:59, a tam w pierwszy albo drugi dzień świąt ogłoszę wygranego. Będę patrzył też jak innym przyjął się wasz wierszyk, więc osoby, które nie biorą udziału, a obserwują temat proszę o dawanie łapek w górę waszemu faworytowi! Wierszyk może być wulgarny, ale dawać gwiazdki p.s nie mogą być obraźliwe na innych użytkowników p.s2 nie musicie mi teraz dawać łapki, bo będzie znowu ból p.s3 powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidp44 Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2015 No to pierwsze koty za płoty. Tylko bez polewki Jestem tutaj nowy, raczej mnie nie znacie.Wierzę jednak szczerze, że mnie posłuchacie. Racje mi przyznacie, głową pokiwacieŻe na czacie często LaMonf'a spotykacie. Każdy pewnie myśli co go dzisiaj czekaJak mu dobrze pójdzie, w kasynie w blackjackaGdzie jest dzisiaj freeroll, na jakim turniejuPowiedz nam to pershing, dawaj dobrodzieju! Są pewnie i tacy, gdzieś się podziewają,Kreślą, myślą. No właśnie! - Ci to obstawiająŻeby jednak zagrać, czasem tak się zdarzaCzekają na BePe - ten konkurs ogłasza Wtedy mają szansę wygrać jakieś bonyByć jak Corleone, być jak sam TonnyZwany też Montaną, Człowiek z blizną kochaniJednak nie jak Popek, ten z Gangu Albanii Tak jak już mówiłem, jestem tutaj nowy. Nie kojarzę wszystkich, nie ma o tym mowyMam jednak nadzieję, że za jakiś czasJa Was poznam lepiej i Wy mnie w sam raz W końcu przecież cele mamy identyczneGrać,grać i wygrać - to całkiem logiczneJak ktoś ma pewniaki, może tak się stanieNiech je nam podrzuci, wprost na Obstawianie. Emotikon smile To już chyba koniec mojej pogadankiPora teraz wracać do swojej KochankiKim jest ta kobieta? Zapytacie pewnieZwią się bukmacherką i wciąga cholernie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperos1998 Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2015 Obstawianie.COM to nasz ZIOM rozdają tu bony jestem wzruszony. Wymyślają konkursy będzie chwila chwały i rozpusty. Admistratorzy grożą banami jesteśmy bardzo zdyscyplinowani, słuchamy sie ich dzielnie lecz każdemu coś odj*bie. Jesteśmy aktywni 24 godziny chcemy wygrywac i chcemy być silni. Buchmacherzy już sie obawiają, bo na salony nasze kupony wbijają. Jesteśmy tu wielką jednością, każdy tu wie że Go tu dobrze UGOSZCZĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2015 Mało nas do pisania wierszy może temat będzie szerszy. Będzie wielu do pisania by wywiązać się z zadania. Zapraszam do wierszyka pisania bon do Bet-at-home jest do wygrania. Głowa nie jest to kapusta żeby była taka pusta, więc się weźcie do pisania niech wam ruszy wasza ``bania`` Pewnie wszyscy się objadają potem stoły i podłogi zarzygają. Wódka do łba mocno wali po secie nie jednego z nóg wywali Później lament że kac mocny i on męczy zamiast w kościele to przy kiblu sie klęczy Ludzie myślcie do nie boli bo wam cos odp...*** zjedzcie karpia zjedzcie śledzie i musztarda po obiedzie W święta zaś na kacorka z rańca strzelcie sobie z worka. Tak ogólnie na szybcika forum to niech nie znika zeby forumowiczów przybywało bedzie może sie coś działo Zycze wam wszystkim Wesołych świąt i spier**** już tu stąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2015 Przyszło dzisiaj do mej głowyżeby ku****a się na forum wysłowićDziś jest dzien przed świątecznywięc bedę troszke nie grzecznyPoprzeklinam sobie trochębo mam wielką dzisiaj fochęGdzie Modery i Admini sie podzialiwszyscy ku****a pozwiewaliNieraz ludzi jest tu pełnodzis niesstety wszystko jeb**oZamiast wszyscy tu świetowowaćposzli w ch** gdzies balować.Mikołaja gdzies podziałoprezencików sie nie dostałoPewnie worek rozp****iłbałaganu wiec narobiłCo mi więc pozostałowygrac u bukuw i to nie małoJeb*** takie teraz świętaJak nikt o nas nie pamiętaNapier**** sie dziś trzebapojeść rybek trochę chlebaPowodzenia wszystkim życzęwypier*** na ulicęZnikam z forum do widzeniado miłego zobaczenia.jedzta pijta oraz chlajtaa po stołach nie rzygajta Nie wiem czy mam konto w Bah-u ch** z tym kupa piachu.Zycze Wam Forumowiczom , Adminom , Moderatorom i innym co tu pierd***ą Wesołych świąt oraz bogatego w wygrane 2016 rokui stojącego w kroku i laseczek na boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 27 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2015 Wygrywa dawidp44! Z nagrodą odezwę się w tygodniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperos1998 Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2015 Gratuuulujee! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidp44 Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2015 Dzięki wielkie. Bon już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi