Gość marchr86 Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2015 Witam, czy ktoś z Was zna bukmachera ,który wystawia zakłady na liczbę rzutów rożnych danej drużyny z więcej niż jedną linią !?Do wczoraj grałem w Unibet gdyż oni wystawiali takie zakłady w których dotępne były 3 linie np.rzuty rożne gości3,5 kurs 1,4 4,5 kurs 1,9 5,5 kurs 2,4a dzisiaj przeglądając ofertę na mecze ligi mistrzów zauważyłem że była wystawiona już tylko jedna linia tak jak to ma miejsce w większości znanych mi bukmacherów z ofertą na rzuty rożne takich jak. Bet365, WilliamHill, Betano itp.z góry dziękuje za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2015 bet365 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wostek85 Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2015 Bet-at-home i tak najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2015 Chyba pod względem najniższych kursów w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grankin Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2015 bah i tak najlepszy u tych zdrajców już nigdy nie zagram/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi