RosteK Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 Jak w temacie CS 1.6. Gra ktos moze? Macie moze jakies fajne servery? Jak tak to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2008 kiedyś grałem ale zmądrzałem , lepiej zakup call of duty 4 i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cantona Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2008 SOURCE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2008 Mój brat grał w to dziadostwo,na szczęście już przestał i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2008 Jak w temacie CS 1.6. Gra ktos moze? Macie moze jakies fajne servery? Jak tak to piszcie. Ja grałem ok.2 lat, jeszcze czasami pogrywam Serwery jak nonsteam to: www.cs.nonsteam.blo.pl a jeżeli steam to www.counter-strike.pl-polecam ten serwis, w końcu największy, poświęcony CS'owi. SOURCE Nie każdy ma kompa, na którym gra wyciąga mu max.FPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi