akupoczek Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 co myslicie o jakims spotkaniu i zorganizowaniu jakiegos tura live ma ktos takie mozliwosci lub znajomosci ?? najlepiej gdzie w centrum .?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 W Warszawie na Rakowieckiej Codziennie tam chłopaki grają i masz kilkadzisiąt pokoi do grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 no grają w kamienna twarz jak się zbierze ekipa na solidny turek ja mogę grać wszędzie jeszcze jakieś cashe mozna zajebac przez resztę nocy 0.5/0.5 lub 1/1. Do zorganizownia tura-wystatczy: chętni -jakikolwiek pub z odpowiednio duzym stolem -laptop i gogogogogo, myślę, że łeb też by zagrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2008 łeb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2008 big brejn znany bywalec warszawskich burdeli i kasyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2008 pierwszy raz wszedlem na inny dzial niz pokerowy:D i taki ciekawy temacik:) co do turku live to chetnie pyknalbym z wami oczywisice miejsce pojedynku wawa:) prawda? co wy na to nadal zaintersowani? jak tak to cos mozna ogaranac cashowke albo turka z wpisowym 20-50 plnow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi