Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym was gorąco powitać, będę na tym forum z dwa tygodnie by pokazać wam,że na tenisie da sie zarabiać, Może zauważyliscie,ze Ci,którzy cholernie znają sie na tenisie puszczają tylko 1-2 mecze tenisowe na dzien? co daje im zaplecze godnego zastrzyku pieniędzy? tylko, własnie by to osiągnąć trzeba mieć duże doświadczenie w tenisie, ogromną wiedzę na temat zawodników a także aktualnych informacjach na temat danego zawodnika:) Ludzie próbują grać na siłę , nie wiadomo jakie kursy, po co to? najwazniejszy jest zysk byle by go nie było danego dnia , jest cholernie ważny, nie pokaże wam ,ze da sie tutaj codziennie wygrywać, tylko pokaże wam jak co tydzien- dwa będzie solidny % zysk,z którego każdy powinien być zadowolony. Pozdrawiam i zapraszam do zwiedzania tematu.

Olivo - Lipovsek 1.28

no złapałem po 1.36 od razu,gdy kursy wyszły ale wedle zasady w momencie,w ktorym post wstawiam podaje kurs pewnie do 10 spadnie na jakies 1.25 - > 1.22

Edytowane przez TenisowaLupa

a Na jutro

Poulille- Chiudinelli 1.40

fakt, przegral w tym roku francuz z szwajcarem i to gładko , ale na trawie, na trawie wielu młodzików nie radzi sobie, więc przyjmijmy tamten mecz jako przeszłość, minęło kilka miesięcy inna nawierzchnia, na której francuz jest świetny( mogę użyc chyba te słowo) i sądze,ze spokojnie pokona przeciwnika,ktoremu juz blizej niz dalej do zakonczenia kariery:) Stawiajcie bo warto.

Hm więc tak, jeśli chodzi o dzisiejszy typ to nie ma za ciekawych meczy ( moim zdaniem) , jedynie mnie intryguje mecz Paire'a z Granollersem oczywiście w stronę Paire, ale szanse daje 70-30 a nie wiem czy warto próbować, zawsze staram się wybierać mecz gdy praktycznie nie widzę szans by mógł przeciwnik ten mecz wygrać, kursu też nie znam na Paire lecz bedzie oscylował w granicach 1.4- 1.57 tak sądzę, kto się skusi powodzenia. Co do mnie to pewnie tutaj wrócę na nowy rok ( może popróbuje na VIP się dostać) a tymczasem jedyny kontakt zostaje ze mną na mailu(Tenisowalupa@o2.pl), czy to o jakieś porady odnośnie zawodników / meczu , czy ogólnie porozmawiać o tenisie/ nadchodzących turniejach itd. czy po prostu zapytać o typ, tam jestem 24/7 praktycznie, lecz nie zawsze odpiszę od razu bo jak każdy mam zajęcia w życiu. Cieszę się,ze taki rozgłos uzyskałem własnie na mailu mimo,ze tutaj wstawiam typy, o to mi chodziło i życzę powodzenia w grze, tematu nie usuwajcie bo jak mówiłem odświeże go kiedyś. Pozdrawiam