Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Podobno jest nas 6: 1- polamaniec 2-Cr0iSsAnT 3-Garbaty 4-Szypii 5-Chomik 6-pershing Wpisowe to 20 zł które po zakończeniu ligi wpłacamy temu co wygrał bądź zajął 2 miejsce. 1 miejsce: 80 zł 2. miejsce 40 zł Jeżeli ktoś nie wpłaci do tygodnia po zakończeniu ligi to BAN Zasady gry: -gramy mecz + rewanż - każdy z każdym Czas: 6 min 1 połowa Poziom trudności gry i bramkarza: klasa światowa. Wygrana w czasie regulaminowym - 3 pkt Wygrana w dogrywce lub karnych - 2 pkt Przegrana w dogrywce lub karnych - 1 pkt Przegrana w czasie regulaminowym - 0 pkt Jeżeli będzie remis punktowy pomiędzy 2 uczestnikami to decyduje liczba goli strzelonych w całym turnieju. W tym temacie proszę potwierdzić udział i zaakceptować ten regulamin. Macie 2 dni na to. Chociaż najlepiej by było jakby dziś wszyscy to zrobili bo od razu możemy zacząć grać. Proszę pisać posty z taką treścią: Zaakceptowałem regulamin i zobowiązuję się do wpłaty wpisowego które wynosi 20 zł Inne posty będą usuwane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Zaakceptowałem regulamin i zobowiązuję się do wpłaty wpisowego które wynosi 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Zaakceptowałem regulamin i zobowiązuję się do wpłaty wpisowego które wynosi 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Zaakceptowałem regulamin i zobowiązuję się do wpłaty wpisowego które wynosi 20 zł albo zagram w fife odpoczne tylko 20 mnie nie zbawi (oczywiscie jezeli moge jeszcze) [ Komentarz dodany przez: Szypii: 2008-03-03, 14:10 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Zaakceptowałem regulamin i zobowiązuję się do wpłaty wpisowego które wynosi 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Zaakceptowałem regulamin i zobowiązuję się do wpłaty wpisowego które wynosi 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 No to są wszyscy: Lista startowa: Szypii Chomik Garbaty Cr0iSsAnT baggio pershing Gramy każdy z każdym + rewanże Czas na rozegranie spotkań to tydzień. Myślę że się wyrobimy izi W tym temacie prosze podawać tylko wyniki. Inne posty będą usuwane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Szypii - Chomik 3-2 po dogrywce dobry mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Garbaty-Szypii 3-1 regulaminowy czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Szypii - akupoczek 3-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 akupoczek - Szypii 0-4 po pierwszej połowie i akupoczek się wkurwił dogramy 2 połowe jutro bo zapomniał ze bramki sie licza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2008 Szypii - pershing 2-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 Garbaty - Akupoczek (Baggio) 1-0 regulaminowy czas screena nie ma bo sie rozlaczyl po gwizdku. a szkoda staty mnie ciekawią zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 dogramy 2 połowe jutro bo zapomniał ze bramki sie licza nie zapomnailem tylko szkoda mi bylo 2 klawy w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 4 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 pershing - Szypii 0-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 pershing - Garbaty 2:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 pershing - Garbaty 1:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 4 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 akupoczek - Szypii 0-4 po pierwszej połowie i akupoczek się wkur*** dogramy 2 połowe jutro bo zapomniał ze bramki sie licza Wynik na koniec: akupoczek - Szypii 0-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 pershing - akupoczek 4:5 niewykorzystane sytuacje sie mszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 ale rowny meczyk po 14 strzalow na brame i po 11 celnych [ Komentarz dodany przez: pershing: 2008-03-04, 16:03 ] ale ja wiecej klarownych jak nic:D zreszta tutaj sie wyniki podaje a nie dyskutuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 jak chcesz wynik to masz Pershing 4 - 7 akupoczek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 Garbaty 1 - 2 akupoczek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 tabelka narazie wyglada tak (nick , mecze , punkty) szypi 6--- 14 akupoczek 6--- 9 pers 6---- 6 garbaty 5-----6 chomik 1-----1 rogal nie gral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 4 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 Chomik - Szypii 0-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2008 1 mecz: Chomik - akupoczek 5:4 po karnych rewanż: Chomik - akupoczek 5:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 5 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2008 Szypii - Rogal 2-1 Rogal - Szypii 0-1 po karnych (120 min bez gola :k: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2008 akupoczek, 4-2 Rogal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2008 akupoczek, 2-1 rogal (po karnych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 5 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2008 Garbaty - Szypii 0-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2008 Garbaty - Rogal 0:1 i Rogal - Garbaty 3:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi