DreamT Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2015 Francja Ligue Magnus Włochy Serie A Anglia Elite League Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chemiczny Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2015 Dyscyplina: Hokej Wielka Brytania Spotkanie: Edinburgh - Braehead typ: over 5,5 Kurs 1.56 buk: Marathonbet Godz: 03.10.2015 godz. 18:30 Na dzisiaj spotkanie z hokejowej ligi Wielkiej Brytanii i znowu moja propozycja na bramki tym razem na over. Spotkanie drużyn, które w tamtym sezonie miały odmienne cele. Gospodarze Edinburgh zajęli przedostatnie 9 miejsce po sezonie zasadniczym i nie zakwalifikowali się nawet do playoffów, natomiast goście byli jedną z najlepszych drużyn sezonu zasadniczego kończąc go na drugim miejscu. Niestety później w fazie playoff przegrali już w pierwszej fazie ćwierćfinałowej. Jak widać po wynikach z rozpoczętego sezonu gospodarze swojej pozycji i aspiracji jeśli chodzi o miejsce w tabeli raczej nie zmienią. Dwa pierwsze spotkania przegrali na wyjeździe z Manchesterem 1:8 i Belfastem 1:5. Jeśli chodzi o gości to bardzo słabo zaczęli sezon w porównaniu do poprzedniego, przegrali również dwa spotkania, najpierw po dogrywce z Cardiff 4:5 na wyjeździe, a później również wyjazd 1:4 z Nottingham. Faworytem w tym spotkaniu mimo wszystko są goście, a ja spodziewam się dużej ilości bramek w tym meczu, dwa pierwsze spotkania obydwu drużyn pokazują, że obrona nie jest ich najsilniejszą stroną więc może i w tym spotkaniu zarówno obrona gości jak i gospodarzy będzie równie nieskuteczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz223 Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2015 Dyscyplina: hokej, Francja, League Cup Spotkanie: Strasbourg - Rouen Typ: over 6,5 Kurs 1.62 Bukmacher: Marathonbet Godz: 06.10.2015 godz. 20.00 Analiza: Dzisiaj podaję spotkanie z dość egzotycznej ligi hokejowej i po niższym kursie. Francja to nie jest potęga jeśli chodzi o hokej, ale gra tam mnóstwo graczy zza oceanu, więc jakiś poziom na pewno jest. W zeszłym sezonie m.in. nasz Sanok przekonał się o sile mistrza Francji, Ducs d'Angers w Pucharze Kontynentalnym (przegrana 0:4). Tak czy inaczej dzisiejsze spotkanie to spotkanie w ramach 6 kolejki fazy grupowej pucharu Francji. Zespoły zostały podzielone na kilka 4-zespołowych grup i dzisiaj kończymy fazę nr 1. Po niej będą mecze playoff. Goście mają 13 pkt. i są już pewni awansu. Bilans bramkowy po 5 kolejkach wynosi 22-11. Rouen przegrał tylko z Amiens 3:4 po dogrywce, a ten zespół ma 8 pkt. i walczy o 2 premiowane awansem miejsce właśnie z Strasbourgiem, który ma 6 pkt. i musi dzisiaj wygrać. Zespół gospodarzy w 5 grach uzyskał 24 gole i stracił 22. Jak widać gospodarze grają dość fajny dla oka i bardzo overowy hokej. W meczach z ich udziałem pada mnóstwo goli. W tym sezonie gospodarze zanotowali już 6 overów na 8 gier (liga i puchary), W ostatnim meczu z Gap w lidze było tylko 2:2, także na początku ligi 4:2 z Amiens. Goście na 9 gier też zanotowali 6 overów. Warto dopowiedzieć, że w pierwszym meczu fazy grupowej padło 9 goli, Rouen wygrał 6:3, a bramek mieliśmy już po 24 minutach gry. h2h też bardzo dobrze wygląda, bo na ostatnich 9 gier 7 to overy, sporo też meczów w których mieliśmy ponad 10 goli. Według mnie i dzisiaj też goli nie powinno braknąć. Rouen pewnie wystawi trochę mieszany skład i drugiego goalkeepera, gospodarze muszą wygrać, aby liczyć na awans więc bramki są pewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2015 Hokej, Francja, Ligue Magnus, godz. 20:30 Spotkanie: Gap - Brest Typ: Gap (-2,5) Kurs: 2,55 Buk: Unibet Analiza: Na dzisiejszy wieczór wybrałem spotkanie hokejowe. Konkretnie mecz w lidze francuskiej pomiędzy Gap, a Brest. Faworytem bez wątpienia są gospodarze i stawiam na ich bardzo wysokie zwycięstwo. Gap jak aktualnie liderem z 27 punktami na koncie. Do tej pory zanotowali 10 zwycięstw w tym 3 po dogrywce i 3 porażki. Nieźle poczynają sobie w tym sezonie. Awansowali do finału Pucharu Ligi. Ostatnio notują bardzo dobre wyniki przegrali zaledwie 2 spotkaniu z ostatnich 10. Na własnej tafli mają serię 5 wygranych z rzędu, a przegrali zaledwie raz na 10 spotkań. Przed własną publicznością świetnie spisują się w ofensywie. 48 bramek strzelonych w ostatnich 10 spotkaniach mówi samo za siebie. Wygrywają po prostu mecz za meczem i są na dobrej drodze żeby pierwszą fazę rozgrywek zakończyć na pierwszym meczu. Ich rywalem będzie dzisiaj Brest. Goście plasują się na miejscu 7, a więc na przedostatnim miejscu które daje playoffy. W 13 meczach zdobywali 22 punkty, wygrywając 8 meczy w tym 2 po dogrywce i zanotowali 5 porażek. W ciągu ostatniego miesiąca nieźle sobie poczynali. Na 7 meczy przegrali tylko raz... u siebie z dzisiejszym rywalem i to bardzo wysoko bo aż 1:5. Brest większość swoich punktów zdobył na własnym lodowisku. Być może dlatego że na wyjazdach zagrali zaledwie 3 spotkania, w których dwa razy zaznali gorycz porażki przegrywając wysoko z Bordeaux i Angers. Ubiegłoroczny sezon pokazał, że bardzo słabo grają na wyjazdach. Przegrali aż 12 z 13 meczy! Stawiam dzisiaj na wysokie zwycięstwo GAP. Są w bardzo dobrej formie. Nie tak dawno pokonali dzisiejszych rywali w meczu wyjazdowym aż 5:1. Myślę że dzisiaj powtórzą ten wynik. U siebie są bardzo mocni czego nie można powiedzieć o przyjezdnych. Ostatnie 2 spotkania bezpośrednie na lodowisku Gap zakończyły się wysokimi wygranym gospodarzy 4:0 i 4:1. Dzisiaj powinno być podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamko29 Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2016 MAC Budapest - Brasov Witam serdecznie. W pierwszy dzień miesiąca niestety mecze bardzo słabe i ciężko było znaleźć jakiegoś "pewniaka" jednak szukałem szukałem i znalazłem myślę bardzo ciekawe spotkanie. Jest to liga Węgierska w hokeja na lodzie więc nieco egzotyczne rozgrywki i spotkanie wicelidera drużyny MAC Budapeszt z ostatnią drużyną w lidze która dostaje lanie od każdej drużyny. Gospodarze gonią drużynę DVTK z którą przegrali ostatnio po dogrywce 0-1. Teraz mają szansę na poprawienie sobie humorów i na ostrą strzelankę w dzisiejszym spotkaniu. Brasov to drużyna Rumuńska która gra na co dzień jeszcze w lidze Rumuńskiej i tam radzi sobie dużo lepiej gdzie na 7 zespołów zajmuje 3 miejsce. Tutaj w lidze Węgierskiej nie mają żadnych szans na walczenie o wyższe lokaty. Ostatnie ich mecze to porażki 1-14 z DAB (przedostatnia drużyna w lidze!) oraz 4-11 z Fahervar AV19 II. Widać że całkowicie chyba już odpuścili te rozgrywki i teraz będą walczyli jeszcze o poprawę lokaty w swojej Rumuńskiej lidze. Ostatnie bezpośrednie spotkania między tymi zespołami to wygrane Budapesztu 17-1, 15-2 oraz 4-0. Dzisiaj wynik powinien również i sensacja będzie jeśli dzisiaj gospodarze nie wygrają co najmniej 7 bramkami różnicy. Polecam i powodzenia! Typ: MAC Budapest -6.5 gola (1.85) Bukmacher: Bet365 Godzina: 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi