DreamT Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2015 Finał play off 2014/2015 Salzburg - Vienna Capitals 6:1Vienna Capitals - Salzburg 4:5Salzburg - Vienna Capitals 5:1Vienna Capitals - Salzburg 3:4 Mistrz EBEL 2014/2015 Salzburg Sezon rozpoczyna się 11.09.2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2016 Dyscyplina: Hokej na lodzie, Austria EBEL Spotkanie: Linz vs Znojmo Typ: 1 Kurs: 2.00 01.01.2016 17:30 Buk: Bet365 W 38 kolejce Austriackiej Erste Bank Hockey League zespół Linzu podejmować będzie u siebie zespół Znojmo. Gospodarze zajmują obecnie drugie miejsce w tabeli z dorobkiem 75 punktów notując dwadzieścia jeden zwycięstw, siedem remisów (pięć wygranych dogrywek, dwie przegrane) oraz dziewięć porażek - bilans bramkowy 117:84. Goście natomiast są dwa miejsca niżej w tabeli z dorobkiem 62 punktów wygrywając osiemnaście meczy, sześć remisując (trzy zwycięstwa po dogrywkach, trzy przegrane) i trzynaście porażek - bilans bramkowy 134:98. Drużyna trenera Andreasa Reisingera na Keine Sorgen Eisarena spisuje się znakomicie, w ostatnich dziesięciu spotkaniach wygrali osiem, a na pewno można powiedzieć że zespół Znojmo leży drużynie Black Wings. Ostatnie sześć spotkań to same wygrane gospodarzy (dwie po dogrywce) i chociaż nie są to zdecydowane zwycięstwa to jednak dość pewne i wydaje mi się, że tak samo będzie również w dzisiejszym spotkaniu. Orły z Czech na wyjazdach grali 19 razy z czego przegrali aż dziesięć spotkań, dziś powinna być jedenasta porażka. Stawiam na dwubramkowe zwycięstwo gospodarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamko29 Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2016 Klagenfurt - Innsbruck Na dzisiaj hokej a mianowicie spotkanie Klagenfurt - Innsbruck w Austriackiej EBEL która została podzielona na grupę spadkową oraz mistrzowską. Co ciekawe jednak est tam bardzo śmieszny regulamin a mianowicie dwie pierwsze drużyny grupy spadkowej awansują do play-offów co jest jak dla mnie dziwne. Klagenfurt z racji tego że zajął 7 pozycję czyli tuż za grupą Mistrzowską rozpocznie zmagania z 4 punktami i na pewno już na starcie ma ułatwione zadanie. Dzisiaj przyjeżdża nasłabsza ekipa czyli Innsbruck który będzie się bronił przed spadkiem z Ljublana za pewne. Dzisiaj jak dla mnie gospodarze wygrają bardzo pewnie z Innsbruckiem , w tym sezonie grali z nimi 3 razy i 4:1, 6:5 oraz 4:3. Teraz powinno być nieco łatwiej zwłaszcza że Klagenfurt ostatnio w bardzo dobre formie, pokonali m.in Villach czy Graz a drużyne Ljubjany pokonali 4:0. Dzisiaj również uważam że będzie podobny wynik i gospodarze wygrają co najmniej 3 bramki, dlatego mój typ na to spotkanie wygląda następująco: Typ: Klagenfurt -2.5 gola (2.70) Bukmacher: Unibet Godzina: 19:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi