gamen0 Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2015 Dyscyplina: koszykówka; EUROPA: EuroBasket - Pierwsza runda Spotkanie: Gruzja - Grecja 08.09.2015 18:00 Typ: under 153.5 Kurs: 1.40 Bukmacher: Unibet Analiza: Dzisiaj o godzinie `8.00 odbędzie się spotkanie w Mistrzostwach Europy w koszykówce pomiędzy zespołami Gruzji i Grecji. Gruzini po dwóch spotkanaich maja na koncie dwie porażki, natomiast Grecja odniosła dwa zwycięstwa. W dzisiejszym spotkaniem faworytem sa Grecy, którzy prezentują dobry poziom na początku tych Mistrzostw. Pierwsze dwa spotkania z udziałem Greków kończyły się underem 153,5 punktu. Tak samo było w przypadku meczów Gruzji. Obie druzyny mierzyly sie tylko raz w historii wedlug zrodla livesports 73:60 zakonczonym zwyciestwem Grecji.Moim zdaniem dzisiejsze spotkanie będzie bardzo emocjonujące i trzymające w napięciu. W mojej opinii lepszą dyspozycją dysponują Grecy i to oni powinni roztrzygnąć to spotkanie na swoją korzyść. W mojej opinii nie będzie tutaj mega wysokiego wyniku, a mecz zakończy się zwycięstwem Grecji 68:78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi