Gość karolpost1 Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2008 witam bede tu umieszczal swoje typy.Doswiadczenie w typowaniu mam niemale jednak na forum udzielam sie pierwszy raz. Gram glownie na Bwin i profesional. Mam nadzieje, ze cos z tego wyniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karolpost1 Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2008 Mecz: Nymburk-T.Zgorzelec Dyscyplina: Koszykówka; Uleb Cup Rodzaj zakładu: 1X2 Typ: 1 Kurs: 1.52 Mecz: Kazan-Ankara Dyscyplina: Koszykówka; Uleb Cup Rodzaj zakładu: 1X2 Typ: 1 Kurs: 1.40 Mecz: Liverpool - Inter Milan Dyscyplina: Piłka nożna; Liga Mistrzów Rodzaj zakładu: 1X2 Typ: 12 Kurs: 1.27 Mecz: Olympiakos - Chelsea Dyscyplina: Piłka nożna; Liga Mistrzów Rodzaj zakładu: 1X2 Typ: 2X Kurs: 1.20 Stawka: 400 zł Przewidywana wygrana: 1166 zł (Profesional) Szata graficzna i format kuponów zapozyczony od Hiszpana Na poczatek taki kupon Remis w meczu koszykowki naprawde jestem zdziwiony, no ale coz taki jest sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karolpost1 Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2008 Mecz: Southampton - Plymouth Argyle Dyscyplina: Piłka nożna; The Championship England Rodzaj zakładu: 1X2 Typ: 1X Kurs: 1.27 Mecz: Wolverhampton Wanderers - Scunthorpe United nie odbył sie Dyscyplina: Piłka nożna; The Championship England Rodzaj zakładu: 1X2 Typ: 1X Kurs: 1.16 Mecz: Sheffield Wednesday - Coventry City Dyscyplina: Piłka nożna; The Championship England nie odbyl sie Rodzaj zakładu: 1X2 Typ: 1X Kurs: 1.25 Stawka: 100 zł Zakładana wygrana: 165 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karolpost1 Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2008 Celtic Glasgow - FC Barcelona Podwójna szansa - Typ: Celtic Glasgow lub X 1.83 Olympique Lyon - Manchester United Podwójna szansa - Typ: X lub Manchester United 1.29 Arsenal FC - AC Milan Podwójna szansa - Typ: Arsenal FC lub X Fenerbahce - Sevilla FC Podwójna szansa - Typ: Fenerbahce lub Sevilla FC 1.27 Stawka: 300 zł Ewentualna wygrana: 1124.28 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi