1_wojcieszek_1 Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2015 Chile - Argentyna - X 1pkt Chile - Argentyna - 0:0 3pkt Chile - Argentyna - X 1pkt Chile - Argentyna - 0:0 3pkt Chile - Argentyna - Under 2.5 1pkt Chile - Argentyna - over 3.5 1pkt Chile - Argentyna - Nie 1pkt Chile - Argentyna - Remis 1pkt Chile - Argentyna - Parzysta 1pkt Chile - Argentyna - Nie 1pkt Chile - Argentyna - Nie 1pkt Chile - Argentyna - 1 0pkt Chile - Argentyna - 3 0pkt Chile - Argentyna - over 8.5 1pkt Dodatkowy typ: Chile - Argentyna - Brak TRAFIONE po 90 min RAZEM 16 PKT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1_wojcieszek_1 Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2015 Chile - Argentyna - 1x2 - X 1pkt Chile - Argentyna - Dokładny wynik 0:0 3pkt Chile - Argentyna - 1x2 HT X 1pkt Chile - Argentyna - Dokładny wynik HT 0:0 3pkt Chile - Argentyna - Under/over 2.5 Under 1pkt Chile - Argentyna - Żółte kartki under/over 3.5 over 1pkt Chile - Argentyna - Obie strzelą ? Nie 1pkt Chile - Argentyna - W której połowie padnie więcej bramek ? NIe będzie goli czyli w każdej tyle samo 1pkt Chile - Argentyna - Parzysta/Nieparzysta liczba bramek Parzysta 1pkt Chile - Argentyna - Czy będzie rzut karny ? Nie 1pkt Chile - Argentyna - Czy będzie czerwona kartka ? Nie 1pkt Chile - Argentyna - Liczba doliczonych minut do 1 połowy 3 0pkt Chile - Argentyna - Liczba doliczonych minut do 2 połowy 3 0pkt Chile - Argentyna - Rzuty rożne under/over 8.5 Over 1pkt Dodatkowy typ: Chile - Argentyna - Minuta pierwszego gola* Brak goli TRAFIONE po 90 min RAZEM 16 PKT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1_wojcieszek_1 Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2015 (edytowane) Sorki że 5 postów ale tak mi było lepiej liczyć, wg mnie powinno się liczyć doliczone czasy przez sędziego głównego czyli w 1 połowie nic nie doliczono a w 2 połowie 2 min, Jeżeli się mylę to proszę o usunięcie wyżej napisanych postów Edytowane 5 Lipiec 2015 przez 1_wojcieszek_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2015 Tam skąd brałem doliczony czas gry było podane 2 oraz 3 minuty, jak zawsze w tego typu konkursach z livesports. Ale sprawdzę u innych źródeł jak tam podawali.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2015 Wyniki po nowej weryfikacji: Nagrody: 1 miejsce - 300 PLN2 miejsce - 200 PLN3 miejsce - 100 PLNWyniki:1. miejsce Technik84 - 16 trafił minutę pierwszego gola - brak2, miejsce KotiCFC - 16 trafił minutę pierwszego gola - brak3. miejsce Logan13 - - 16 trafił minutę pierwszego gola - brak=======Nagrodzeni, wyślijcie swoje loginy z firmy Otobet do Bepe. Posprawdzajcie wyniki, na reklamację 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2015 Ztego co podawali na live sedzia doliczyl 2 min 1 polowe a 2 polowe 3 min a ja mialem tak podane wiec jak z tym jest , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2015 Ztego co podawali na live sedzia doliczyl 2 min 1 polowe a 2 polowe 3 min a ja mialem tak podane wiec jak z tym jest , Logan mial podane 1 polowa 3min i 2polowe 3 min ja 1 polowe 2 min i 2 polowe 3 min to nawet jak doliczono 1 min w 1 polowie to chyba ja blizej mialem a wyniki trzeba dokladnie sprawdzic jak doliczano czas 1 i 2 polowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2015 W pierwszej połowie nie było nic doliczone, mimo, że grali 2 minuty więcej, w drugiej połowie sędzia doliczył 2 minuty, a grali 3.... W powyższych postach masz dobrze policzone wyniki, zdobyłeś 15 pkt, a Oni po 16pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2015 Jezeli takbylo prosze o podanie oficjalnej strony z czasami zeby bylo wiarygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2015 http://www.ca2015.com/en/match/live/1901767 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2015 http://www.ca2015.com/en/match/live/1901767 Jak tak jest ok tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1_wojcieszek_1 Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2015 Chile - Argentyna - 1x2 X 1PKT Chile - Argentyna - Dokładny wynik 0-0 3PKT Chile - Argentyna - 1x2 HT X1PKT Chile - Argentyna - Dokładny wynik HT 0-0 3PKT Chile - Argentyna - Under/over 2.5 under 2,51PKT Chile - Argentyna - Żółte kartki under/over 3.5 over 3,5 1PKT Chile - Argentyna - Obie strzelą ? NIE1PKT Chile - Argentyna - W której połowie padnie więcej bramek ? RÓWNO 1PKT Chile - Argentyna - Parzysta/Nieparzysta liczba bramek PARZYSTA1PKT Chile - Argentyna - Czy będzie rzut karny? NIE 1PKT Chile - Argentyna - Czy będzie czerwona kartka ? TAK 0 pkt Chile - Argentyna - Liczba doliczonych minut do 1 połowy 1 MIN 0 pkt Chile - Argentyna - Liczba doliczonych minut do 2 połowy 2 MIN1PKT Chile - Argentyna - Rzuty rożne under/over 8.5 OVER 8,5 1PKT Dodatkowy typ: Chile - Argentyna - Minuta pierwszego gola 111 MIN TRAFIONE po 90 minutach To jeszcze się wtrącę w dyskusje bo też mam 16 pkt ;D a posta napisałem wcześniej niż LOGAN13. Typowaliśmy mecz po 90 min więc też trafiłem że bramki nie będzie, proszę o rozpatrzenie tego posta ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2015 Nie do końca, bo napisałeś 111m, trzeba było napisać brak gola, jest to liczone jako 0pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1_wojcieszek_1 Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2015 Ok następnym razem się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2015 Lista loginów zostanie prawdopodobnie przesłana w czwartek Dodatkowa promocja:Każda osoba, która zrobi depozyt (min 50zł) w Otobet w dniu finału Copa America(4 lipca) otrzyma kod bonusowy o wartości 20 PLN do wykorzystania w Otobet. Osoby, które skorzystają z tej oferty wysyłają do mnie na pw swój login z Otobet. Firma Otobet sama Wam wyśle loginy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2015 KotiCFC oraz Logan13 wyślijcie do mnie swoje loginy z firmy Otobet, jeszcze ich nie otrzymaliśmy !! jeżeli do poniedziałku nie otrzymam Waszych loginów, nagroda przepada, a następne osoby w liczbie punktów otrzymają Wasze loginy !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2015 Przepraszam za małe zamieszanie, ale jeden admin na wakacjach i mam utrudniony kontakt... Dodatkowa promocja:Każda osoba, która zrobi depozyt (min 50zł) w Otobet w dniu finału Copa America(4 lipca) otrzyma kod bonusowy o wartości 20 PLN do wykorzystania w Otobet. Osoby, które skorzystają z tej oferty wysyłają do mnie na pw swój login z Otobet. Jeżeli ktoś skorzystał z tej promocji, proszę wysłać do mnie login na pw - loginy do firmy zostaną wysłane w poniedziałek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 12 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2015 Loginy zostały wysłane do sponsora, gdy będziecie mieć $ na koncie poinformuję Was o tym tutaj... pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2015 Nagroda już na koncie. Ale ..... Została podwojona (bonus powitalny) obrót też się w związku z tym zmienił teraz obowiązuje 8x1,8 ( jedno zdarzenie musi byc z kursem min. 1,8) Tak jest u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2015 Nagroda już na koncie. Ale ..... Została podwojona (bonus powitalny) obrót też się w związku z tym zmienił teraz obowiązuje 8x1,8 ( jedno zdarzenie musi byc z kursem min. 1,8) Tak jest u mnie. Witam, tak, nagrody macie już na kontach, stety lub niestety warunki obrotu są takie same jak bonusu powitalnego 8x1.8 - jedno zdarzenie z minimalnym kursie 1.8 w AKO (nie dało się inaczej ustawić), ale w ramach rekompensaty Wasze wygrane zostały podwojone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotiCFC Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2015 Potwierdzam. Nagroda pojawiła się już na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan13 Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2015 Wszystko tak jak trzeba ! Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi