akupoczek Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 Kupie walizeczke z zetonami najpierw pytam ludkow na forum jak ktos by mial to jestem zainteresowany oczywiscie po rozsadnej cenie, a jak nie to trza na allegro wiec jak cos czekam na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 http://www.allegro.pl/item297567082_jack_daniels_poker_dla_kolekcjonerow_.html za 350 popedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 100 sztuk żetonów, on chce bardziej do gry, w Niemczech PokerStars idą za 14 ojro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 z bólem dupy ale niech strace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 12 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 nom tak conajmniej 500 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario100 Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 akupoczek, mam taka 300zetonów z eurosuperpoker. jak coś to na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 Podłączę się do tematu tylko sprawa wygląda inaczej to ja mam na zbyciu walizeczkę z żetonami , w walizce znajdują się ; żetony (sztuk 300 ) karty (2 talie ) kości żeton Dealera Do walizki naturalnie są kluczyki :cwaniak: Chętnych zapraszam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnygangsta Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 Ja mam 2 walizki Jedną z unibetu i jedną z Paradise jak coś to pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 6 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 ja juz mam 4 walizeczki jedna kupielm na allegro to pozniej 3 sie trafily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi