kaziu_boss Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2015 Naft Tehran (Irn) - Pakhtakor (Uzb) godz:16:30 typ:1 kurs: 2,07 Buk: Pinnacle Jest to spotkanie w ramach azjatyckiej Ligi Mistrzów, w którym Irański Naft Tehran podejmię Uzbekistański Pakhtakor. Postanowiłem postawić na gospodarzy, którzy zajmuję pierwsze miejsce w tabeli. Do tej pory wygrali dwa mecze raz zremisowali i raz przegrali. Dzisiejsze zwyciestwo pozwoli im na awans do dalszej fazy rozgrywkowej . Naft z dorobkiem 7 punktów wyprzedza drugi zespół o jeden punkt a dzisiejszego rywala będącego na trzeciej pozycji o 2 punkty. Do końca zostały dwie kolejki z dzisiejszą.Tak więc mając 10 punktów Naft ma pewny awans. Warto zaznaczyć ,że Irańscy piłkarze wygrali dwa ostatnie meczy w Lidze Mistrzów, natomiast zespół z Uzbekistanu nie wygrał trzech ostatnich meczy ,dwa remisując i raz przegrywając.. Oba zespoły spotkały się w pierwszej kolejce w Uzbekistanie,górą wtedy byli gospodarze,którzy wygrali 2-1 ,było to ich jedyne zwyciestwo. Natomiast dla Naftu była to jedyna porażka. Myślę,że dziś dojdzie do rewanżu i to gospodarze wygrają to spotkanie zapewniając sobie awans. Forma wskazuje na gospodarzy,własne boisko też może być dużym atutem dla Irańskich piłkarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technology Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2016 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna - AFC Liga Mistrzów Kwalifikacje Spotkanie: AL ITTIHAD JEDDAH VS. AL WIHDAT Typ: 1 (2-1) Kurs: 1.40 Godz: 18:20 Bukmacher: Bwin Analiza: Mecz kwalifikacji Azjatyckiej Ligi Mistrzów pomiędzy saudyjskim Ittihad a jordańskim Wihdat. Faworyt jest jeden - gospodarze. Różnica jest ogromna. Saudyjczycy są w zdecydowanie silniejszej, bardziej medialnej lidze z piłkarzami, którzy są ściąganii na emeryturkę z Europy. Kilka ciekawych nazwisk w lidze się pojawia. Nie można całkowicie dyskredytować ligi Jordańskiej, ale różnica jest widoczna. Ittihad 3 miejsce z niewielką stratą w lidze to Ahli i Hillal, czyli potentatami, natomiast Wihdat na 4 miejscu również z niewielką stratą do czołówki. Jakościowo ekipa gospodarzy całkowicie silniejsza od gości. Oprócz tego warto dodać, że Ittihad AFC LM już wygrywało i to nie raz. W 2004 i 2005 zdobyli tytuł a w 2009 byli finalistami. Wygrywali też Azjatycki Puchar Zdobywców Pucharów w 1999 roku i w Superpucharze w 1999 byli finalistami. Co nie można powiedzieć o jordańczykach. Wihdat zaliczyło tylko 2 występy w tych rozgrywkach a najdalej w AFC LM byli rundach kwalifikacyjnych. Forma też lepsza u saudyjczyków - ostatnio wygrana w lidze 6-2 z Al Raed, gdzie Wihdat ledwie uporało się na wyjeździe 1-0 z Al Asalah (ostatnim w tabeli). Uważam, że taki mecz to dość duża promocja. Powodzenia. Edytowane 10 Luty 2016 przez Technology Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scigant Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2016 Dyscyplina: Piłka nożna - AFC Liga Mistrzów Spotkanie: Seoul - Shandong Luneng Typ: over 2,5 Kurs: 1.75 Godz: 12:30 Bukmacher: Betsson Analiza: Dzisiaj króluje Liga Mistrzów w Europie ja jednak biorę pod lupę Azję i spotkanie w pomiędzy drużynami Koreańskiego Seoulu i chińskiego Shandong Luneng. Gospodarze to pewny kandydat do awansu do następnej rundy po 3 kolejkach jest liderem z przewagą 3 punktów nad drugim Shandong i 6 oczek nad Sanfrecce Hiroshima. Wygrywając dzisiaj zapewni sobie awans do następnej rundy na 95% z pierwszego miejsca w grupie. Teraz trochę statystyk dotyczących obu drużyn Seoul w 2016 rozegrał 6 meczów z czego 5 zakończyło się overem. Natomiast Shandong w tym roku zagrał 8 meczów z czego 7 to overy. Teraz stasystyki dotyczące over 3,5 Shandong pokrywał go 3 razy natomiast Seoul 5 razy. W lidze Shandong zawodzi zajmuje tylko 12 w stawce 16 drużyn. Seoul w lidze przegrał prestiżowe starcie z Jeonbuk i zajmuje 3 lokatę z 6 oczkami. Teraz trochę informacji o meczach w Lidze Mistrzów tym sezonie zacznę od gospodarzy: Buriram - Seoul 0:6 Seoul - Sanfrecce 4:1 Shandong - Seoul 1:4 A teraz goście: Shandong - Mohun 6:0 Adelaide - Shandong 1:2 Sanfrecce - Shandong 1:2 Shandong - Buriram 3:0 Shandong - Seoul 1:4 Wszystkie dotychczasowe mecze to overy warto zaryzykować bo obie drużyny grają ofensywnie i kurs jest bardzo przyzwoity. Inne typy które można popróbować to: BTS @1,83 over 3,5 @2,80 Seoul over 1,5 @1,50 Seoul over 2,5 @2,50 Seoul i over 2,5 @2,05 Seoul win @1,50 Jedyne co może wtopić mój typ to skromna wygrana Seoulu np. 2:0, ale bądźmy dobrej myśli powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika 2001 Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2017 Dyscyplina : Piłka nożna / Liga Mistrzów AFC 01.03.2017 godzina 11:00 Spotkanie : Gamba Osaka : Jeju Utd Typ : Gamba win i over 2.5 gola w meczu Kurs : 2.75 Bukmacher : Bet365 2 kolejka w AFC i mecz w grupie H pomiędzy Gambą a Jeju , Gamba lideruje po pewnym zwycięstwie w Australii nad Adelaide Utd 3:0 i jak dziś ugrają komplet pkt to raczej powinni przejść fazę grupową , goście jak na razie z zerowym kontem po porażce u siebie z Jiangsu Suning i chyba dziś nie powinni zagrożić dobrze grającym gospodarzom chociaż na pewno nie można ich skreślać po pierwszym meczu i liczę że dziś powinni powalczyć i zdobyć przynajmniej jakiegoś gola stąd tez mój typ na win Gamby i over 2.5 gola w meczu chyba że Gamba postara się o efektowne 3:0 ale na przynajmniej 3 bramki liczę w tym meczu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2017 Dyscyplina Piłka nożna Azjatycka LMGodz: 12:30Spotkanie Kawasaki-Eastern AATyp: Kawasaki -3.5Kurs 1.80Buk UnibetAnaliza: Na jutro wybrałem spotkanie w ramach ostatniej kolejki Azjatyckiej Ligi Mistrzów grupy G w którym ekipa Kawasaki na własnym stadionie podejmowała będzie drużynę Eastern AA z Honk Kongu. Gospodarze naturalnie są tutaj stawiani w roli 100% faworyta do zdobycia kompletu punktów, grają na swoim stadionie z zespołem najgorszym w ich grupie, który do tej pory strzelił zaledwie 1 bramkę , stracił ich natomiast aż 20, jedynym punktem który udało im się do tej pory zdobyć był punkt, który ugrali na swoim stadionie właśnie z zespołem Kawasaki , padł tam remis po 1 a goście mieli ogromną przewagę w tamtym spotkaniu pomimo iż kończyli mecz w 9 a od 13 minuty grali w osłabieniu , stracili tam bramkę po rzucie karnym , tutaj gospodarze na pewno będą chcieli powetować sobie tamtą wpadkę tym bardziej że teraz to już rozgrywają się kwestie awansu, gospodarze są obecnie na 3 pozycji i remis tutaj im nic nie daje , muszą wygrać , myślę że zdołają to zrobić w bardzo dobrym stylu i jak tamto spotkanie zakończy się jakimkolwiek wynikiem gospodarze awansują do dalszych gier, stawiam na wynik miniumum 5:0 bowiem goście właśnie mnie więcej tyle bramek tracą na wyjazdach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi