Mario77 Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2015 (edytowane) 1. Chelsea : Crystal Palace (1)2. Liverpool : West Ham (1)3. Manchester City : Watford (1)4. Aston Villa : Sunderland (1x)5. Stoke : West Bromwich (1x2)6. Bournemouth : Leicester (1x2)7. Bologna : Sassuolo (1x2)8. Tottenham : Everton (1x)9. Bayern Monachium : Bayer Leverkusen (1)10. Real Sociedad : Sporting Gijon (1x2)11. Barcelona : FC Malaga (1)12. Milan : Empoli (1x)13. Celta Vigo : Rayo Vallecano (1x2)14. Real Madryt : Real Betis (1) Coś mi się wydaje , że padnie kilka 14-stek! Nie będę szukał dziury w całym i podziele się wygraną z innymi Edytowane 29 Sierpień 2015 przez Mario77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 29 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2015 no właśnie niby prosty zestaw - ale jaki jest naprawdę to dopiero wyniki pokażą. Powodzenia dla grających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 30 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2015 no właśnie niby prosty zestaw - ale jaki jest naprawdę to dopiero wyniki pokażą. Powodzenia dla grających. hehehe prosty zestaw, całkiem prosty no nic niedługo następne supertoto, a kumulacja rośnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 2 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2015 (edytowane) nie lubię jak są mecze między państwami - nie umiem tego typować moje typy na next Supertoto: 2015-09-05 1. Sheffield Utd Colchester 1 2. Walsall Bury 1x2 3. Scunthorpe Blackpool 1x2 4. Barnsley Shrewsbury 1x2 5. Chesterfield Wigan 1x2 6. Rosja Szwecja 1x2 7. San Marino Anglia 2 8. Ukraina Białoruś 1x 9. Estonia Litwa 1x2 10. Luksemburg Macedonia 1x2 11. Hiszpania Słowacja 1x 12. Szwajcaria Słowenia 1x2 13. Austria Mołdawia 1x 14. Czarnogóra Lichtenstein 1x zrobiłem system 250 zakładów brak jedynek u góry = brak wygranych Edytowane 9 Wrzesień 2015 przez totoliga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 9 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2015 ale juz jest następny zestaw: SuperToto 2015-09-12 1. Arsenal -----------------------Stoke 1x 2. Crystal Palace -Manchester City 1x2 3. Watford------------------ Swansea 1x2 4. West Bromwich--- Southampton 1x2 5. Norwich------------- Bournemouth 1x2 6. Espanyol Barcelona Real Madryt x2 7. Lyon ----------------------------Lille 1x2 8. Fiorentina------------------- Genoa 1x 9. Frosinone -------------------Roma 1x2 10. Sporting Gijon--------- Valencia 1x2 11. Manchester Utd------- Liverpool 1x 12. Twente Enschede---------- Ajax 1x2 13. Atletico Madryt-- Barcelona FC 1x2 14. Juventus Turyn----------- Chievo 1x 174 zakłady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario77 Napisano 12 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2015 1. Arsenal : Stoke 1 2. Crystal Palace : Manchester City x2 3. Watford : Swansea 1x2 4. West Bromwich : Southampton 1x2 5. Norwich : Bournemouth 1x2 6. Espanyol Barcelona : Real Madryt x2 7. Lyon : Lille 1x2 8. Fiorentina : Genoa 1x 9. Frosinone : Roma x2 10. Sporting Gijon : Valencia 1x2 11. Manchester Utd : Liverpool 1x 12. Twente Enschede : Ajax X2 13. Atletico Madryt : Barcelona FC 1x2 14. Juventus Turyn : Chievo 1x 675 zakłady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 12 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2015 (edytowane) moje zakłady najwyżej 9tka Edytowane 14 Wrzesień 2015 przez totoliga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 12 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2015 Mario77 jak u Ciebie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario77 Napisano 12 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2015 Twente - Ajax mam X2 niestety przegrywają 2:0 oglądam mecz i trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 12 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2015 (edytowane) gratulacje 2:2 hehhee pw miało być Edytowane 12 Wrzesień 2015 przez totoliga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario77 Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2015 Dzięki, wszystkie typy trafione - po sprawdzeniu najwyższe trafienie to 12 a jak u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 14 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2015 u mnie tylko 9tka padło 10 wyników z najniższym kursem czyli zero niespodzianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 16 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2015 SuperToto 2015-09-19 - moje typy 1. Newcastle----------------------- Watford 1x 2. Aston Villa ------------West Bromwich 1x2 3. Bournemouth -------------Sunderland 1x2 4. Stoke-------------------------- Leicester 1x2 5. Swansea -------------------------Everton 1x 6. Real Madryt ---------------------Granada 1 7. Reims --------------------------------PSG 1x2 8. Udinese ---------------------------Empoli 1x2 9. Valencia ----------------------Real Betis 1x 10. Manchester City----------- West Ham 1x 11. Heracles------------- PSV Eindhoven 1x2 12. Eibar --------------------Atletico Madryt x2 13. Milan ---------------------------Palermo 1x2 14. Real Sociedad -Espanyol Barcelona 1x będzie 276 zakładów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario77 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2015 (edytowane) SuperToto 2015-09-19 - moje typyJeżeli chodzi o mecze z ligi Angielskiej to spodziewam się kilku niespodzianek. Przyparte do muru Newcastle będzie chciało za wszelką cenę wygrać i zdobyć komplet punktów to taki mecz podniesionego ryzyka. Nie zdziwie się jak Watford tam wygra. Aston Villa fatalnie gra u siebie w ostatnich sezonach, może spokojnie zremisować czy przegrać. Bournemouth to jeden z mocniejszych typów 1X - Sunderland jest na etapie zgrywania składu pościągali mix zawodników bez kontraktu i potrzeba jeszcze czasu zanim to wszystko zacznie funkcjonować. Everton może pokusić się również przynajmniej o 1 pkt. Manchester City to dla mnie jeden z pewniejszych w tym zestawie i szkoda mi było podpierać. Reims z PSG - szkoda by było mi tutaj grać trzydrogowo wystarczy X2 gdzie remis i tak będzie niespodzianką. Zobaczymy ja liczę na niespodzianki w Anglii. ILOSĆ ZAKŁADÓW: 650 Edytowane 19 Wrzesień 2015 przez Mario77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 19 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2015 Moje zaklady: https://drive.google.com/file/d/0B4Hvi4GdKl4DWW1tbnB3ZHpVMDQ/view?usp=docslist_api Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario77 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2015 (edytowane) No pięknie Bournemouth, początek meczu i 2-0. Watford objęło prowadzenie mogą skupić się na grze z kontry. Edytowane 19 Wrzesień 2015 przez Mario77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strateg1 Napisano 20 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2015 Witam ! Oj Panowie widzicie jak wychodzi 0> T Y P O W A N I E ! Oczywiście większość typowanych wyników się sprawdza ale jak wiecie wystarczy, że nie wejdzie jeden, dwa czy cztery -> fuksy i pozamiatene nawet w całej Europie ! 14= 0 13= 0 12= 0 11= 130,51 do wypłaty ! 1. Newcastle----------------------- Watford 1x <-tu Watford wygrał ! czy to fuks ? 2. Aston Villa ------------West Bromwich 1x2 3. Bournemouth -------------Sunderland 1x2 4. Stoke-------------------------- Leicester 1x2 5. Swansea -------------------------Everton 1x 6. Real Madryt ---------------------Granada 1 7. Reims --------------------------------PSG 1x2 8. Udinese ---------------------------Empoli 1x2 9. Valencia ----------------------Real Betis 1x 10. Manchester City----------- West Ham 1x <-tu West Ham wygrał ! czy to fuks ? 11. Heracles------------- PSV Eindhoven 1x2 12. Eibar --------------------Atletico Madryt x2 13. Milan ---------------------------Palermo 1x2 14. Real Sociedad -Espanyol Barcelona 1x <-tu Espanol wygrał ! czy to fuks ? I jak tu typować ? Wybierając kilka spotkań,,grupkami,, i w nich można ustalać ile wejdzie jedynek-remisów i dwójek - nie odpadnie nam typ ,,pewniakowy,, zostaną trzydrogowe. Tak to więcej kombinacji ale można i trzeba filtrować dalej- liczy się kasa jaką przeznaczamy na posył tych kuponów ,zasobność, grającego.. Jakoś nie mogę się zdecydować na posył za większą kasę np. za kilka tysiaków w samotności. Co innego w grupie na każdego w ramach jego możliwości jak się przegra to ,,nie boli,, tak jak w samotności. Takie moje zdanie. Ostatnio nie gram bo mam mało czasu - inne sprawy w pogoni za dniem jutrzejszym.. Zaglądam czasem co w trawie piszczy i tyle pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 20 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2015 u mnie tylko 9tka Strateg1 jak sobie wyobrażasz grę w grupie?? Jak można to zorganizować ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strateg1 Napisano 20 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2015 Witam ! z tym nie ma problemu tylko z chętnymi do gry jest problem ! Byłem w wielu różnych grupach do rożnych gier i jakoś my ,,pchali,, - to kwestia dogadania się. Tu nie ma zainteresowania tematem dlatego jest jak jest - możesz kogoś namówić ze znajomków to pogadamy i zaczynamy walkę ! W grupie ,,bywają,, ludziska co chcą już od pierwszego razu wygrywać a to się tak nie da trzeba się napracować i trzeba podzielić się swoją wiedzą, wybrać najlepsze możliwości i dopiero czekać cierpliwie na zyski. Na jedną czy dwie gry nie ma co sobie głowy zawracać. takie życie - pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 20 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2015 hmm. czyli organizacja imprezy nie jest problemem. Problemem jest znalezienie chętnych do czynnego uczestnictwa. I tak jak mówisz: niesamowicie ważne jest aby uczestnicy zdawali sobie sprawę a tego iż na wygraną trzeba poczekać, że wygrywanie totolidze jest procesem a nie zdarzeniem. Wiem że w hiszpanii są takie grupy graczy, ale nie znam języka, dlatego nie umiem rozszyfrować zasad działania takich grup. no to czekamy na chętnych do gry w grupie. Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 20 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2015 jaki budżet na start trzeba miec w grupie /? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strateg1 Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2015 Witam ! Jeżeli tylko znajdą się chętni to -> d z i a ł a m y ! Co do ,,wkładu,, własnego do wspólnej gry to zależy tylko od samych chętnych do takiej gry. Ja widzę to tak: Wspólnie zrobimy - ustalimy zestaw około 1000-2000 zakładów jeżeli będzie to supertoto koszt około 900 zeta (0,10 EU cent za zakład) za tą samą ilość ale na Toto ligę zapłacimy dwa razy więcej ! Można zagrać i na Toto ligę jak się dogadamy. Osobiście mogę wyłożyć od 100 do 2000 tys zł. na jedną lub kilka gier. Wszystko zależy od reszty graczy i ich możliwości- jak sami to widzą ? Kwestia uzgodnienia co i jak. Najważniejsi to ,,chętni,, ilu będzie i po ile mogą wyłożyć na grę. Zaczekamy zobaczymy- wypowiedzi mile widziane zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2015 ja mogę 100-200 zł na grę. jaki będzie sposób komunikacji między uczestnikami. i jaki sposób przekazywania pieniędzy na grę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strateg1 Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2015 Sam widzisz, że nie ma chętnych dlatego nie ma co rozmawiać o ,,zasadach,, to zawsze wychodzi samo po wspólnym uzgodnieniu co i jak. Najpierw czekamy na chętnych o ile będą pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 23 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2015 Sam widzisz, że nie ma chętnych dlatego nie ma co rozmawiać o ,,zasadach,, to zawsze wychodzi samo po wspólnym uzgodnieniu co i jak. Najpierw czekamy na chętnych o ile będą pozdr. trochę za szybko ucinasz temat może zgłoszą się chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strateg1 Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2015 He he ! nawet Żyleta się nie odzywa a co dopiero ,,nowi,, ? sorry ale nic z moich chęci.. pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 23 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2015 dlatego jedę dalej: SuperToto 2015-09-26 1. Manchester Utd Sunderland 1x 2. Liverpool Aston Villa 1x 3. Leicester Arsenal 1x2 4. Southampton Swansea 1x2 5. Stoke Bournemouth 1x2 6. West Ham Norwich 1x 7. Barcelona FC Las Palmas 1 8. Nantes PSG 1x2 9. Roma Carpi 1x 10. Real Madryt Malaga 1x 11. Newcastle Chelsea 1x2 12. Sevilla Rayo Vallecano 1x2 13. Villarreal Atletico Madryt 1x2 14. Napoli Juventus Turyn 1x2 wyszło 294 zaklady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2015 spokojnie czytam ale grupa powinna byc ze stałym wkładem tak z minimum 10 graczy tylko kwestia wkładu to może byc problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 25 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2015 Żyleta co to znaczy ze stałym wkładem?? i po co minimum 10 osób?? wg mnie osoba obsługująca będzie miała sporo pracy - przyjmowanie i księgowanie wpłat a także odpowiednie rozliczanie wygranych- dlatego myślę że tyle osób to chyba za dużo, poza tym kwestia komunikacji między uczestnikami ?? jakim kanałem ?? lepiej komunikować się 5ciu osobom niż 10ciu. Dodatkowo: Strateg1 pisze 1000-2000 zakładów, ja myślę nawet, że 2000-3000 zakładów można by zagrać czyli max 1200zł na grę. 5-6 osób spokojnie udźwignie taki ciężar, oczywiście każdy uczestnik musi być przygotowany na wielokrotny udział w grze prze pierwszą poważniejszą wygraną. jakieś pomysły?? następni chętni się zgloszą ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2015 Żyleta co to znaczy ze stałym wkładem?? i po co minimum 10 osób?? wg mnie osoba obsługująca będzie miała sporo pracy - przyjmowanie i księgowanie wpłat a także odpowiednie rozliczanie wygranych- dlatego myślę że tyle osób to chyba za dużo, poza tym kwestia komunikacji między uczestnikami ?? jakim kanałem ?? lepiej komunikować się 5ciu osobom niż 10ciu. Dodatkowo: Strateg1 pisze 1000-2000 zakładów, ja myślę nawet, że 2000-3000 zakładów można by zagrać czyli max 1200zł na grę. 5-6 osób spokojnie udźwignie taki ciężar, oczywiście każdy uczestnik musi być przygotowany na wielokrotny udział w grze prze pierwszą poważniejszą wygraną. jakieś pomysły?? następni chętni się zgloszą ?? chodzi o budżet żeby go miec na pewnym poziomie bo tak jak piszesz od razu coś grubszego sie nie trawi może byc przeciwnie trudny temat z ogarnięciem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi