totoliga Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2015 Witam. czy gra ktoś w supertoto lub jakąkolwiek inną totoligę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 11 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2015 zestaw SuperToto na 14-03-2015 (z expekt) 1. Arsenal-- West Ham 2. Leicester-- Hull 3. Sunderland-- Aston Villa 4. West Bromwich-- Stoke 5. Espanyol-- Atletico Madryt 6. Metz-- St.Etienne 7. Palermo-- Juventus Turyn 8. Eibar-- Barcelona 9. Burnley-- Manchester City 10. Borussia Dortmund-- FC Koln 11. Nantes-- Evian Thonon Gaillard 12. Rayo Vallecano-- Granada 13. Cagliari-- Empoli 14. Celta Vigo-- Athletic Bilbao Czy możecie mi pomóc?? potrzebuję 5-6 typów dwudrogowych (1x, x2, 12) ale takich wysoce prawdopodobnych - żeby weszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2015 1. Arsenal-- West Ham 1 2. Leicester-- Hull 1X 3. Sunderland-- Aston Villa 1X 4. West Bromwich-- Stoke 1X 5. Espanyol-- Atletico Madryt X2 6. Metz-- St.Etienne 2 7. Palermo-- Juventus Turyn 2 8. Eibar-- Barcelona 2 9. Burnley-- Manchester City 2 10. Borussia Dortmund-- FC Koln 1 11. Nantes-- Evian Thonon Gaillard 1 12. Rayo Vallecano-- Granada 1X 13. Cagliari-- Empoli 1X 14. Celta Vigo-- Athletic Bilbao 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 12 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2015 Dziękuję ŻYLETA. Chciałbym żeby takie typy pozwoliły wygrać 14-kę. Jednak chodzi mi o coś innego mianowicie proszę o pomoc w wytypowania 5-6 meczy dwudrogowo a reszta będzie 1x2. Myślę że mam dobry plan gry ale nie umiem wybrać tych kilku meczy dwudrogowych. Jestem typerem do niczego.dlatego proszę o pomoc. Na 13 czy 14 meczy (jak ja typuje) robię 1-2 błędy w tych 5-6 typach dwudrogowych a reszta meczy jest trzydrogowo. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2015 Dziękuję ŻYLETA. Chciałbym żeby takie typy pozwoliły wygrać 14-kę. Jednak chodzi mi o coś innego mianowicie proszę o pomoc w wytypowania 5-6 meczy dwudrogowo a reszta będzie 1x2. Myślę że mam dobry plan gry ale nie umiem wybrać tych kilku meczy dwudrogowych. Jestem typerem do niczego.dlatego proszę o pomoc. Na 13 czy 14 meczy (jak ja typuje) robię 1-2 błędy w tych 5-6 typach dwudrogowych a reszta meczy jest trzydrogowo. Proszę o pomoc. hm...14 każdy chce trafić najlepiej sam... ile cie wychodzi taki zestaw?pewnie sporo ja bym grał takie typy 2-drogowo nie lubię grac 1,2 Cagliari- Empoli 1X. Rayo Vallecano-- Granada 1X . Espanyol-- Atletico Madryt X2 West Bromwich-- Stoke 1X Sunderland-- Aston Villa 1X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 13 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2015 Ja typy widziałbym tak: (wg mojego badziewnego typowania) Arsenal ------------------West Ham 1x Leicester ------------------------Hull 1x2 Sunderland------------- Aston Villa 1x2 West Bromwich --------------Stoke 1x2 Espanyol Barcelona- Atletico Madryt 1x2 Metz -----------------------St.Etienne x2 Palermo----------- Juventus Turyn 1x2 Eibar -----------------Barcelona FC 2 Burnley -----------Manchester City 1x2 Borussia Dortmund -------FC Koln 1x Nantes---- Evian Thonon Gaillard 1x2 Rayo Vallecano---------- Granada 1x Cagliari----------------------- Empoli 1x2 Celta Vigo---------- Athletic Bilbao 1x2 jestem w stanie grać do hmm 2-3 tyś zakładów. a co do tego:"hm...14 każdy chce trafić najlepiej sam..." ..... załatw kilka dobrych dwudrogowych typów co tydzień.........14-ka to dużo pieniędzy...... - jeśli umiesz typować to te typy Ciebie nic nie kosztują a mi mogą pomóc. może ma ktoś poprzednie zestawy par SuperToto z wygranymi ?? tak powiedzmy z roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 14 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2015 tu jest plik z zakładami na supertoto na dziś: http://an69.w.interia.pl/wynikiliga12.txt jest jeszcze mała niedoskonałość 1. trójki to remisy 2. te ostatnie cyfry po spacjach są nieistotne drobiazgi do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 14 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2015 (edytowane) hehe no i jest 13-ka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jeśli bilbao przegra lub remis to będą 2 13-ki każdy może sprawdzić w pliku z zakładami ciekawe jakie będą wygrane szkoda że tego nie posłałem.......... ale na razie trenuję. Podsumowanie w pliku jest 2481 zakładów koszt gry: 248,1 euro wygrane: 13-1szt 658,71 12-8szt x 40,49 11-21szt x 6,32 Razem: 1115,36 Zysk: 867,25 euro dobrze poszło dlatego jedziemy dalej moje typy Supertoto na 2015-03-21 Newcastle---------------------- Arsenal x2 Tottenham -------------------Leicester 1x Aston Villa --------------------Swansea 1x2 Southampton ------------------Burnley 1x Stoke -------------------Crystal Palace 1x2 Atletico Madryt -------------Getafe CF 1x Chievo -------------------------Palermo 1x2 Rayo Vallecano ---------------Malaga 1x2 West Ham -----------------Sunderland 1x Schalke 04 -------Bayer Leverkusen 1x2 Evian Thonon Gaillard-- Montpellier 1x2 Levante UD ----------------Celta Vigo 1x2 Milan---------------------------- Cagliari 1x Athletic Bilbao -----------------Almeria 1x proszę o ocenę moich typów i pomoc Edytowane 16 Marzec 2015 przez totoliga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 21 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2015 (edytowane) nikogo supertoto nie interesuje?? nikt nie chce pomóc?? zapraszam chętnych do typowania w tym temacie tutaj są moje zakłady na dziś według wcześniej zamieszczonych typów: http://an69.w.interia.pl/supertoto20150421.txt. liczba zakładów: 1773 koszt gry: 177,30 euro Edytowane 21 Marzec 2015 przez totoliga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2015 błąd linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 21 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2015 sorki. już poprawione. brakowało na końcu ".txt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2015 najlepiej jakbyś wklejał zestaw par jaki grasz bo te cyferki to niezły matriks ja tam swoje typy ci zawsze podam powo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 21 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2015 hmm. nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. jak zestaw par?? zestaw par to te mecze: moje typy Supertoto na 2015-03-21 Newcastle---------------------- Arsenal x2 Tottenham -------------------Leicester 1x Aston Villa --------------------Swansea 1x2 Southampton ------------------Burnley 1x Stoke -------------------Crystal Palace 1x2 Atletico Madryt -------------Getafe CF 1x Chievo -------------------------Palermo 1x2 Rayo Vallecano ---------------Malaga 1x2 West Ham -----------------Sunderland 1x Schalke 04 -------Bayer Leverkusen 1x2 Evian Thonon Gaillard-- Montpellier 1x2 Levante UD ----------------Celta Vigo 1x2 Milan---------------------------- Cagliari 1x Athletic Bilbao -----------------Almeria 1x i moje typy do nich. Tobie chyba chodzi o zakłady, o te trójki ktore tam są?? te trójki to remisy czy mam tutaj wklejać te zakłądy zamiast podawać link ?? trochę miejsca zajmą.... i nie wiem czy regulamin na takie coś pozwala ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2015 nie chodziło mi własnie o zestaw par -do niego twój link z twoimi typami żeby to jakoś przejrzyście wygladalo ja wiem co to trojki a tak same suche typy w postaci cyfr w linku...plus 1 dzień wcześniej to wrzucaj co grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 26 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2015 podsumowanie kolejki SuperToto 2015-03-21 nietypowe wyniki: same 1-ki i 2-jki, brak remisów ja gram tak, że w każdym zakładzie mam kilka remisów dlatego wygrana wynosi zero ale jestem zadowolony z typów- 7 typowań dwudrogowych bezbłędnie - to jest najważniejsze!!!!! nie znam programu, który poda wygrywające zakłady oparte na błędnych typach Stan mojego wirtualnego konta po tej kolejce to: 867,25 - 177,30 = 689,95 podam tym razem bardziej czytelny plik z zakładami, które bym zagrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 26 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2015 zestaw i moje typy SuperToto na 2015-03-28 1. Kazachstan --------------Islandia 1x2 2. Bristol City --------------Barnsley 1x2 3. Sheffield Utd--------------- Crewe 1x 4. Bradford------------------ Oldham 1x2 5. Milton Keynes --------Doncaster 1x 6. Notts County -------Scunthorpe 1x2 7. Azerbejdżan ----------------Malta 1x2 8. Chorwacja -------------Norwegia 1x2 9. Czechy ----------------------Łotwa 1x 10. Izrael -----------------------Walia 1x2 11. Belgia -----------------------Cypr 1x 12. Andorra --Bośnia/Hercegowina x2 13. Bułgaria ------------------Włochy x2 14. Holandia------------------ Turcja 1x2 zapraszam do typowania w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2015 1. Kazachstan --------------Islandia x2 2. Bristol City --------------Barnsley 1x2 3. Sheffield Utd--------------- Crewe 1x 4. Bradford------------------ Oldham 1x2 5. Milton Keynes --------Doncaster x2 6. Notts County -------Scunthorpe 1x 7. Azerbejdżan ----------------Malta 1 8. Chorwacja -------------Norwegia 1x 9. Czechy ----------------------Łotwa 1 10. Izrael -----------------------Walia 1x 11. Belgia -----------------------Cypr 1 12. Andorra --Bośnia/Hercegowina 2 13. Bułgaria ------------------Włochy x2 14. Holandia------------------ Turcja 1x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2015 1. Kazachstan --------------Islandia x2 2. Bristol City --------------Barnsley 1x2 3. Sheffield Utd--------------- Crewe 1x 4. Bradford------------------ Oldham 1x2 5. Milton Keynes --------Doncaster 1x 6. Notts County -------Scunthorpe 1x2 7. Azerbejdżan ----------------Malta 1 8. Chorwacja -------------Norwegia 1x 9. Czechy ----------------------Łotwa 1 10. Izrael -----------------------Walia 1x 11. Belgia -----------------------Cypr 1 12. Andorra --Bośnia/Hercegowina 2 13. Bułgaria ------------------Włochy x2 14. Holandia------------------ Turcja 1x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 28 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2015 (edytowane) Przy Waszej pomocy wyszło mi coś takiego SuperToto na 2015-03-28 1. Kazachstan --------------Islandia 1x22. Bristol City --------------Barnsley 1x23. Sheffield Utd--------------- Crewe 1x4. Bradford------------------ Oldham 1x25. Milton Keynes --------Doncaster 1x26. Notts County -------Scunthorpe 1x27. Azerbejdżan ----------------Malta 1x28. Chorwacja -------------Norwegia 1x9. Czechy ----------------------Łotwa 110. Izrael -----------------------Walia 1x11. Belgia -----------------------Cypr 112. Andorra --Bośnia/Hercegowina 213. Bułgaria ------------------Włochy x214. Holandia------------------ Turcja 1x plik z zakładami jest tu liczba zakładów - 841 koszt gry 84,10 euro Edytowane 28 Marzec 2015 przez totoliga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 29 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2015 Podsumowanie kolejki wypadło źle - w sumie 3 błędy w typach - przy takiej ilości nie ma co marzyć o wygranej Pociesza mnie fakt, że w moich typach zrobiłem tylko 1 błąd - trzeci mecz. Sprawdziłem sobie, że jakieś wygrane bym miał Stan mojego wirtualnego konta po tej kolejce to: 689,95 - 84,10 = 605,85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 1 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2015 Zestaw i moje typy SuperToto 2015-04-04 1. Manchester Utd-------------- Aston Villa 1x 2. Everton --------------------Southampton 1x2 3. Leicester ----------------------West Ham 1x2 4. Swansea -------------------------------Hull 1x2 5. West Bromwich------------- Quens Park 1x 6. Sevilla ---------------------Athletic Bilbao 1x2 7. Guingamp---------------------------- Lyon x2 8. Cordoba----------------- Atletico Madryt x2 9. Chelsea -----------------------------Stoke 1x 10. Bor. Dortmund-- Bayern Monachium 1x2 11. Fiorentina------------------ Sampdoria 1x2 12. Almeria --------------------Levante UD 1x2 13. Lille --------------------------------Reims 1x 14. Juventus Turyn----------------- Empoli 1x co sądzicie o tych typach ?? coś zmienić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2015 ja bym grał tak mając odpowiedni rool ....1. Manchester Utd-------------- Aston Villa 1x 2. Everton --------------------Southampton 1x2 3. Leicester ----------------------West Ham 1x2 4. Swansea -------------------------------Hull 1x 5. West Bromwich------------- Quens Park 1x 6. Sevilla ---------------------Athletic Bilbao 1x 7. Guingamp---------------------------- Lyon x2 8. Cordoba----------------- Atletico Madryt x2 9. Chelsea -----------------------------Stoke 1 10. Bor. Dortmund-- Bayern Monachium x2 11. Fiorentina------------------ Sampdoria 1x 12. Almeria --------------------Levante UD 1x 13. Lille --------------------------------Reims 1x 14. Juventus Turyn----------------- Empoli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 1 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2015 widzę że nie dodałeś nic nowego a zawęziłeś moje typy powiedz - dlaczego tydzień temu podałeś typ Milton Keynes - Doncaster na x2 ?? mi wychodziło co najwyżej 1x. Miałeś jakieś konkretne info że Milton nie wygra?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2015 widzę że nie dodałeś nic nowego a zawęziłeś moje typy powiedz - dlaczego tydzień temu podałeś typ Milton Keynes - Doncaster na x2 ?? mi wychodziło co najwyżej 1x. Miałeś jakieś konkretne info że Milton nie wygra?? moja czutka nisze ligi angielskie sa sliskie gdzie mamy sporo walki nikt nie odpuszcza sa niespodzianki i dla mnie lepiej jest grac typek 2 drogowo przy tej ilosci spotkan sa remisy szczególnie Doncaster na wyjezdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 4 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2015 SuperToto na 2015-04-04 1. Manchester Utd-------------- Aston Villa 1x 2. Everton --------------------Southampton 1x2 3. Leicester ----------------------West Ham 1x2 4. Swansea -------------------------------Hull 1x2 5. West Bromwich------------- Quens Park 1x 6. Sevilla ---------------------Athletic Bilbao 1x2 7. Guingamp---------------------------- Lyon x2 8. Cordoba----------------- Atletico Madryt x2 9. Chelsea -----------------------------Stoke 1x 10. Bor. Dortmund-- Bayern Monachium 1x2 11. Fiorentina------------------ Sampdoria 1x2 12. Almeria --------------------Levante UD 1x2 13. Lille --------------------------------Reims 1x 14. Juventus Turyn----------------- Empoli 1x plik z zakładami jest tu liczba zakładów - 168 koszt gry 16,80 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 10 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2015 (edytowane) Podsumowanie kolejki: w moich typach zrobiłem tylko 1 błąd wygranych zero gdyż nie było remisów, a gram tak, że każdy zaklad zawiera remisy. Stan mojego wirtualnego konta po tej kolejce to: 605,85 - 16,80 = 589,05 moje typy na 2015-04-11 Tottenham -------Aston Villa 1x Southampton------------ Hull 1x Sunderland -Crystal Palace 1x2 West Bromwich--- Leicester 1x West Ham --------------Stoke 1x2 Real Madryt ------------Eibar 1x Malaga ------Atletico Madryt 1x2 Parma------- Juventus Turyn x2 Genoa ----------------Cagliari 1x2 Burnley--------------- Arsenal x2 Hamburger SV-- Wolfsburg 1x2 Sevilla --------Barcelona FC 1x2 Verona -------Inter Mediolan 1x2 Bastia ---------------------PSG 1x2 ktoś chętny do oceny typów? niebardzo miałem czas w tym tygodniu i wyszłaby kaszana. 3 błędy w typach Edytowane 13 Kwiecień 2015 przez totoliga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 15 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2015 (edytowane) supertoto na 2015-04-11 Everton -----------------------------Burnley 1x Crystal Palace -----------West Bromwich 1x2 Leicester -------------------------Swansea 1x2 Stoke ------------------------Southampton 1x2 Barcelona FC-------------------- Valencia 1x Nice------------------------------------- PSG 1x2 Sampdoria -------------------------Cesena 1x Deportivo La Coruna--- Atletico Madryt 1x2 Reading---------------------------- Arsenal x2 Chelsea ------------------Manchester Utd 1x2 Monaco ----------------------------Rennes 1x2 Real Madryt ------------------------Malaga 1x Juventus Turyn --------------Lazio Rzym 1x2 Athletic Bilbao------------------Getafe CF 1x może tym razem będzie bez błędów w typach... ktoś coś doradzi?? plik z zakładami jest tu liczba zakładów - 212 koszt gry 21,20 euro Edytowane 18 Kwiecień 2015 przez totoliga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 20 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2015 podsumowanie: jest wygrana- jedna 11-ka za 1,61 hehe kasy nie ma, ale wreszcie nie mam błędów w typach jak nauczę się typować bez błędów (lub zdobędę dobre typy) to będą wygrane stan wirtualnego konta: 589,05 - 21,20 + 1,61 = 569,46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totoliga Napisano 20 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2015 moje typy SuperToto 2015-04-25 West Bromwich------------- Liverpool 1x2 Newcastle-------------------- Swansea 1x2 Quens Park---------------- West Ham 1x2 Stoke----------------------- Sunderland 1x Crystal Palace--------------------- Hull 1x2 Burnley----------------------- Leicester 1x Espanyol Barcelona-- Barcelona FC x2 PSG--------------------------------- Lille 1x Udinese-------------------------- Milan 1x2 Atletico Madryt------------------ Elche 1x Manchester City---------- Aston Villa 1x Bayern Monachium ---Hertha Berlin 1x Getafe CF ---------------Levante UD 1x2 Inter Mediolan ------------------Roma 1x2 zastanawia mnie MC-AV i Bayern czy 1x tu wystarczy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2015 West Bromwich------------- Liverpool x2 Newcastle-------------------- Swansea 1x2 Quens Park---------------- West Ham 1x2 Stoke----------------------- Sunderland 1x Crystal Palace--------------------- Hull 1x Burnley----------------------- Leicester 1x2 Espanyol Barcelona-- Barcelona FC x2 PSG--------------------------------- Lille 1x Udinese-------------------------- Milan 1x Atletico Madryt------------------ Elche 1 Manchester City---------- Aston Villa 1x2 Bayern Monachium ---Hertha Berlin 1x Getafe CF ---------------Levante UD 1x Inter Mediolan ------------------Roma 1x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi