Gość Randydowd Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2015 Witam wszystkich w moim pierwszym poście na forum. Pozwoliłem sobie postąpić śmiało i od razu przejść do tematu, który myślę, że nas wszystkich najbardziej interesuje czyli celnych typów. W tym temacie będę dzielił się moimi typami głównie z piłki. Zaczynałem grać jakieś 5 lat temu spamując łańcuszki za grosze Od tego czasu jednak dużo się zmieniło. Mam nadzieję, że moje typy pozwolą Wam na pomnażanie swoich środków Pierwsze typy jak tylko wpadnie mi w oko coś smakowitego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Randydowd Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2015 Szybka analiza, nie rozpisuję się bo średnio z czasem. Zobaczymy jak siądzie Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów Mecz: Chelsea - Paris SG 11.03. 20:45 Typ: Under 2,5 W pierwszym meczu na wyjeździe Chelsea udało się ustrzelić gola. Spotkanie zakończyło się remisem 1:1 co premiuje Chelsea do awansu przy wyniku bezbramkowym na własnym stadionie. Mourinho niejednokrotnie już stawiał na obronę w podobnych sytuacjach, widzę to podobnie w tym spotkaniu. Stawiałbym na wynik 0:0 gdybym musiał ale under 2,5 przekonuje mnie bardziej na wypadek zaskakującego gola PSG. Nie przewiduje szybkiego otwarcia wyniku z którejkolwiek strony (to jedyna opcja, która mogłaby mnie przeciągnąć na stronę over 2,5). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Randydowd Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2015 (edytowane) W 90' 1:1 więc zakład wchodzi. Zapomniałem o kursie więc w yield nie wliczę no ale pierwsze koty za płoty. Na dziś brak typów. 1/1. Edytowane 16 Marzec 2015 przez Randydowd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Randydowd Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2015 Dyscyplina: Piłka nożna, Bundesliga Data: 13.03.2015 20:30 Mecz: Bayer Leverkusen vs. VfB Stuttgart Typ: 1 Buk: Bet365 Kurs: 1,44 Kurs nie powala ale jest to bezpieczny mecz. Leverkusen wygrało ostatnie dwa mecze ligowe (w ostatnim 3:0 na wyjeździe), przez co ich morale na pewno jest wyższe od ostatniego w tabeli Stuttgartu. W miare rozsądne jest jeszcze dodanie overa 2,5 z kursem 1,80. Ostatnie spotkanie tych dwóch zespołów obfitowało w bramki. Co prawda zakończyło się wywalczeniem przez Stuttgart jednego punkty ze stanu 0:3 do 3:3. Wątpię jednak żeby heroiczny comeback miał miejsce po raz kolejny. Na pewno jednak stawiam na festiwal bramek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Randydowd Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2015 Leverkusen 4:0 Stuttgart. Oba bety wchodzą, win na 1,44 i over 2,5 na 1,80. 2/2. Wkrótce nowe typy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wjaa45 Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2015 Szybka analiza, nie rozpisuję się bo średnio z czasem. Zobaczymy jak siądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi