Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Randydowd

Witam wszystkich w moim pierwszym poście na forum. Pozwoliłem sobie postąpić śmiało i od razu przejść do tematu, który myślę, że nas wszystkich najbardziej interesuje czyli celnych typów. W tym temacie będę dzielił się moimi typami głównie z piłki. 

Zaczynałem grać jakieś 5 lat temu spamując łańcuszki za grosze ;) Od tego czasu jednak dużo się zmieniło. Mam nadzieję, że moje typy pozwolą Wam na pomnażanie swoich środków :)

Pierwsze typy jak tylko wpadnie mi w oko coś smakowitego!

Gość Randydowd

Szybka analiza, nie rozpisuję się bo średnio z czasem. Zobaczymy jak siądzie :)

Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów

Mecz: Chelsea - Paris SG 11.03. 20:45

Typ: Under 2,5 

W pierwszym meczu na wyjeździe Chelsea udało się ustrzelić gola. Spotkanie zakończyło się remisem 1:1 co premiuje Chelsea do awansu przy wyniku bezbramkowym na własnym stadionie. Mourinho niejednokrotnie już stawiał na obronę w podobnych sytuacjach, widzę to podobnie w tym spotkaniu. Stawiałbym na wynik 0:0 gdybym musiał ale under 2,5 przekonuje mnie bardziej na wypadek zaskakującego gola PSG. Nie przewiduje szybkiego otwarcia wyniku z którejkolwiek strony (to jedyna opcja, która mogłaby mnie przeciągnąć na stronę over 2,5). 

Gość Randydowd

W 90' 1:1 więc zakład wchodzi. Zapomniałem o kursie więc w yield nie wliczę no ale pierwsze koty za płoty. Na dziś brak typów. 1/1.

Edytowane przez Randydowd

Gość Randydowd

Dyscyplina: Piłka nożna, Bundesliga

Data: 13.03.2015 20:30

Mecz: Bayer Leverkusen vs. VfB Stuttgart

Typ: 1

Buk: Bet365

Kurs: 1,44

Kurs nie powala ale jest to bezpieczny mecz. Leverkusen wygrało ostatnie dwa mecze ligowe (w ostatnim 3:0 na wyjeździe), przez co ich morale na pewno jest wyższe od ostatniego w tabeli Stuttgartu.

W miare rozsądne jest jeszcze dodanie overa 2,5 z kursem 1,80. Ostatnie spotkanie tych dwóch zespołów obfitowało w bramki. Co prawda zakończyło się wywalczeniem przez Stuttgart jednego punkty ze stanu 0:3 do 3:3. Wątpię jednak żeby heroiczny comeback miał miejsce po raz kolejny. Na pewno jednak stawiam na festiwal bramek. 

• 2 weeks later...