Logan13 Napisano 11 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2015 Na stronie nastąpił SWap czyli zmiana BApów w akcje. Oznacza to że teraz najlepiej cośzainwestować lub nawet zacząć bez inwestycji ponieważ teraz łatwo się wybić. Zapraszam na stronke https://www.paidverts.com/ref/Rymu https://www.youtube.com/watch?v=Tp68nQqlO9g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balmi Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2015 Jest to wyplacalne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan13 Napisano 14 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2015 25$ wypłaciłem bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan13 Napisano 25 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2015 Strona zmieniła silnik i trochę sie pozmieniało ale działą dalej i nadal na niej zarabiam od wrzuceani tego pstu zarobiłem 340$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madman01 Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2015 Ile w miesiąc mozna na czysto zarobić bez inwestowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan13 Napisano 4 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2015 Teraz szczerze nie wiem miałem lekko przerwe, ale mysle żep ierwszy miesiąc okolo 120$ jeśli się przyłożysz i poświcisz minimum 3h dziennie potem leci z górki. Jeszcze teraz dodali wiele ciekawych opcji do projektu, więc też do niego wracam od 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi