Gość ememens Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2015 Witam , dzisiaj pierwszy raz postanowiłem zagrać STS maxikombi systemem wygląda to tak: http://i.imgur.com/dxOP17G.png i moje pytanie , jeśli dobrze rozumiem trafiając 8/8 meczy wygram całą kwotę 234zł, ale przypuśćmy trafiając tylko 4 z 8 meczy wygram 39zł dobrze rozumiem? Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muaqinho Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2015 od 0.37 do 39 zł , w zależności jakie mecze trafisz kwota wygrana się zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ememens Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2015 Dobrze dzięki wielkie i jeszcze jedno pytanie mam a co jeśli trafię 7 z 8 meczy to wygrywam wtedy tam do 43 zł czy to sie sumuję jeszcze te kwoty z 6z8 5z8 itp..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muaqinho Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2015 sumuje się , ale też w zależności od trafionych grup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ememens Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2015 http://i.imgur.com/461yjFF.pngja mam tak ułożone to nie wiem wybacz ale pierwszy raz się pokusiłem na grę systemem, a mógłbym się jeszcze dowiedzieć bo na kuponie mam wypisane inaczej : Błąd: 1 - Wygrana od: 54.54zł wygrana do : 77 np.dalej błąd 4 - wygran.od :0,37 wygrana do 0,83 Czyli przy 4 błędach mam takie małe widełki wygranej? czy tak jak tam na górze od 0.37 do 39 zł ? Przepraszam za niewiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muaqinho Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2015 Sam nie jestem mistrzem maxikombi , więc się sam troszkę w tym pogubiłem . Sprawdziłem u siebie i chyba w grę w chodzą kwoty które Ci się wyświetlą na podglądzie kuponu , tak mi się wydaję teraz na moje oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi