bigbraine777 Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 potrzebuje kilku rzeczy jako ze mamy tutaj ludzi z roznych dziedzin, branz, mam pytanie czy ktos dysponuje, 1) praca z zakresu Prawa informatycznego, na dowolony temat, jakies cieakwe materialy pomagajac mi pomagacie takze bartowi 2) moze dysponujecie prezentacja w power poincie dotyczaca 1z2 a) sztuka w sluzbie socjalizmowi b) sztuka w sluzbie faszyzmowi 3) Bezpieczenstwo energetyczne,bezpieczenstwo ekonomioczne holandii , tutaj przydadza sie gotowe prace, opracowanie in inglish etc.. jak ktos chce pochwalke to moze poszepera po necie i okaze laskawe serce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 co studiujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 pomagajac mi pomagacie takze bartowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2008 ja poproszę jakiś dobry dowcip-prawo informatyczne też się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi