akupoczek Napisano 30 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2008 jaki internet wg was jest dobry na laptopa, jaka firma ma dobre ceny i dobre lacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2008 Niema co sami znawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 30 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2008 Niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2008 o ku**a ale masz problem [ Komentarz dodany przez: Skywalker: 30 Styczeń 2008, 21:56 ] Nie klnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 czy większy od Twojego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 erbak racje walisz orty w co drugim poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 hmm... nie wydaje mi się to już przynajmniej 4 post bez błędu i literówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 no dobra, ja już sam dokładnie 3 razy zwracałem mu uwagę, żeby w słownik zainwestował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 jakiś FF ma chyba wbudowany słownik do sprawdzenia pisowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 nie jakiś nawet tylko ma a jak nie ma to jest wtyczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rytmer Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 jaki internet wg was jest dobry na laptopa, jaka firma ma dobre ceny i dobre lacze => jakiś FF ma chyba wbudowany słownik do sprawdzenia pisowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 no dobra, ja już sam dokładnie 3 razy zwracałem mu uwagę, żeby w słownik zainwestował myślałem że o mnie mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 głupcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 Zamiast chłopakowi pomóc to zrobili sobie off topa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 pomagamy!!! doradzamy!!! język polski to sprawa pierwszorzędna!!! chyba że myślisz inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 Dobra dzieki za nie pomoc . szczegolnie erbakowi czy jak mu tam co zna sie tylko na ortografi chcialbym dobrze radzi aby nauczyl sie czytac ze zrozumieniem jak masz jakis probem na temat mojej pisowni do udaj sie do psychologa. temat mozna zamkac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2008 zafsze do ósłók Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2008 jaki internet wg was jest dobry na laptopa, jaka firma ma dobre ceny i dobre lacze To zależy czy masz u siebie hot spota U mnie jeszcze niestety nie ma więc w laptopie jade na modułowej prędkości Polecam Orange - zasięg chyba najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 3 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2008 nom tez mi sie wydaje ze naj bedzie orange Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2008 Polecam Orange - zasięg chyba najlepszy Dobrze ze napisales chyba Bylem w wakacje w Warszawie i na jakims zadupiu nie bylo neta , nie znam sie co najlepsze ale jako chwilowy uzytkownik laptopa daje taka wskazowke ze orange ma cienki zasieg w pewnych miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi