Tonny Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2014 Panowie i panie, święta już niedługo co kupujecie swoim bliskim? Rodzicom kupiłem jakieś bilety do teatru, bratu kupiłem słuchawki, siostrze kupiłem perfumy i uwaga.... ....największy problem mam z dziewczyną, nie wiem co jej kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LatwyNick Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2014 mi mozesz kupic bon do baha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3mp3sson Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2014 (edytowane) Kup jej mop parowy, będzie miała łatwiej podłogę w kuchni napierdalać Edytowane 8 Grudzień 2014 przez k3mp3sson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sados20 Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2014 kup jej bransoletkę,albo pierścionek,one cieszą się z błyskotek najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2014 kup jej kinder niespodzianke z biedronki taka duza jest za 17zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2014 największy problem mam z dziewczyną, nie wiem co jej kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bambino Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2014 Dla kobiet perfumy albo biżuteria. Jak kupisz i jej się spodoba to masz fart, jak kupisz i się nie spodoba to nie licz na taryfę ulgową i słodki uśmiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość takimamyklimat Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2014 BePe mistrz Perfumy to byłby świetny pomysł dla dziewczyny, siostrze mogłeś co innego ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi