adrian154845 Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2014 (edytowane) Siema jako ze jestem posiadaczem ps3 to prosil bym uzytkownikow forum o nicki zeby sie ustawiac na gre online moj nick : adrian154845jak narazie mam takie gry fifa 15 , fifa14 , fight night , batefield 3pozdro Edytowane 25 Listopad 2014 przez lowca_cipek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2014 fifa15 jak nas będzie więcej to można o turnieju pomyśleć ale wątpię żeby się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2014 mam bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pawel006 Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2015 ja chetnei zagram w fife 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi