Gość Nowak_23 Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2008 Sprzedam 15 bonów do bet-at-home o wartosci 7 euro (ok 25zl) Bony zdobylem na lotach w Harrachowie. Za jeden bon chcialbym 13-17zl zl. Aha na jednym koncie mozna zrealizowac tylko 1 bon. Zdjecia bonow sory za jakosc (pod reka mialem tylko SE k750) http://img246.imageshack.us/img246/3053/dsc00217vs5.jpg http://img246.imageshack.us/img246/19/dsc00216po7.jpg Kontakt PW lub gg:8766904 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2008 A siostry nie sprzedasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nowak_23 Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2008 dziwne pytanie bo nie mam siostry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2008 jak ja bym mial bon to bym ci go za darmo oddał a ty widze ze jeszcze na tym wzbogacić sie chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2008 mam sąsiada Nowaka- w trudnych chwilach zwykł mówić-swędzi Cię sraka przyjdź do Nowaka taka mała dygresja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikko92 Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2008 oszust bo na Fb jest identyczny koles tylko ze Bet-at-home rozdawal w haarachovie bony po 3 euro a nie 7 i ten sam test co tego goscia FB moglbys cos bardziej innego wymyslic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2008 Zaraz sprawdzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2008 ja powiem standardowo: Nowak a srałeś dzisiaj ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2008 ja powiem standardowo: Nowak a srałeś dzisiaj ????? Tak i to nawet obficie Co to takich cytatów z Nowakami to mój kuzyn opowiadał ze jak był w woju to wołali " Tak czy owak winny Nowak " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi