Gość majkolaj Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2014 Witam, jestem tutaj nowy. Chciałem obstawiać przez internet, lecz wszędzie trzeba podać skan dowodu itp. Jest jakaś strona, która tego nie wymaga? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osendos Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2014 Chciałem obstawiać przez internet, lecz wszędzie trzeba podać skan dowodu itp. Raczej głównym Twoim zmartwieniem jest fakt, że nie jesteś pełnoletni, bo co to za problem zrobić skan dowodu czy jakiś dowód wpłaty bądź wypłaty? Aby posiadać konto u bukmachera trzeba mieć skończone 18 lat, więc konto może założyć mama, tata czy też ktoś z rodzeństwa i wtedy sobie graj. Są różne metody wpłat, niekoniecznie bezpośrednio z konta bankowego, skan dowodu raczej jest wymagany przeważnie przy wypłacie środków. Najprostszy sposób to założyć konto na mame, doładować sobie dane konto poprzez doładowanie paysafecard, które można kupić w kiosku i grać, a jak się uda coś wygrać to przesłać odpowiednie dokumenty o które bukmacher poprosi, ot cała opowiastka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2014 Sam skan dowodu to teraz mało gdzie. Dodatkowo trzeba wysyłać rachunki, faktury oraz ostatnio w modzie jest zdjęcie z dowodem trzymanym przy twarzy. Tak więc nie ma lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość majkolaj Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2014 A jaki jest najlepszy bukmacher do obstawiania online? Chodzi o np. bezpieczeństwo. A mógłbym zrobić konto na mamę, a dać numer konta mojego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2014 nie możesz dane musza sie zgadzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość majkolaj Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2014 A u jakiego bukmachera wy macie? A o co chodzi z tymi bonusami 200zł na start? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2014 Lepiej pozostań przy taśmach w stsach i fortunach, jak będziesz miał 18 lat to wtedy zainteresuj się tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość majkolaj Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2014 Wytłumaczy ktoś, o co chodzi z tymi bonusami na start? [ Komentarz dodany przez: BePe: 2014-10-14, 21:56 ] Poczytaj warunki bonusów to będziesz wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2014 Lepiej pozostań przy taśmach w stsach i fortunach, jak będziesz miał 18 lat to wtedy zainteresuj się tematem darak nie pierdol glupot, niech sie w ogóle tematem nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 15 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2014 powiem wam ze czasami to ku**a lepiej wiedziec mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnaBuk Napisano 15 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2014 Myślę, że bet-at-home.com Ostatnio wypłacałam na Skrill i dowodu nie prosili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość majkolaj Napisano 15 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2014 AnnaBuk, A w Bet at home proszą o dowód lub cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnaBuk Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2014 Mnie nie prosili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2014 Grałem przez 4 lata i wypłacałem 100-1500 a pewnego razu chciałem wypłacić 100 zł i zawołali, więc nie znasz dnia ani godziny kiedy na bet-at-home będą chcieli skan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi