INTELOWIEC Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2014 Witam, Jako że sporo z nas gra już a Klubowej Lidze Typerów, mam propozycję - może byśmy stworzyli od nowego sezonu ekipę pod nazwą obstawianie.com? Byłaby to jakaś reklama dla najlepszego forum w Polsce, a poza tym jeśli spotkaliby się sami fachowcy z forum w zespole, to szybko byśmy poszli do góry. Jeśli chodzi o stronę techniczną i trenerkę, to ja mogę się w to wgłębić i ogarnąć, choć nigdy trenerem nie byłem Najważniejsze w tej chwili, żeby chętni do zabawy wpisali się po prostu w tym temacie. Jeśli gracie długo na tej samej pozycji w innych zespołach, proszę również o zaznaczenie preferencji. Potrzeba 15 zawodników (licząc moją skromną osobę zostaje 14). Jak się zbierze drużyna, to skończymy bieżący sezon i jedziemy z koksem W zależności od zainteresowania będziemy działać, a w tym temacie dyskutować. Jeśli macie jakieś dodatkowe pytania, walcie prosto z mostu. Je gram tam od 2008 roku jako napastnik i jest to fajna zabawa. Stronka: www.klt.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2014 nareszcie świetny pomysł ja jestem wolny czekałem na to pozycja zmieniam jak zespól potrzebuje teraz jako snajper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2014 ja jestem najlepszym typerem koszykówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2014 ja jestem najlepszym typerem koszykówki tylko tam tylko piłke sie typuje a tak pozatym to fajny pomysł ja niestety nie moge z wami grac w druzynie bo jestem wierny jednej juz chyba z 7 lat ale potwierdzam, fajna zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2014 ale to sie jakos gra przez neta czy na jakiej zasadzi to wyglada czy tylko wchodzsz od czasu do czasu na strone i trenujesz danego zawodnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 27 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2014 Gra jeśli nie jesteś trenerem polega generalnie na sumiennym typowaniu 20 spotkań (jednodrogowo - dwudrogowe typy są możliwe do wygrania za dobrą postawę) co weekend i tyle - reszta to już głowa trenera, a sam w trakcie sezonu się wdrożysz i zobaczysz co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2014 U mnie jeszcze ważny kontrakt. Beniaminek 1 ligi Juvent (4 lata grania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2014 ja również ważny kontrakt buli_MKS (Hamburger SV) gram od 2 sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2014 nie mam tam jeszcze profilu, ale mogę zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2014 Od czasu, gdy kiedyś padł na forum pomysł utworzenia ekipy w KLT przestałem się tym interesować, ale teraz czemu nie. Gdybyście potrzebowali napadziora lub obrońcy to się piszę Konta póki co nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 27 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2014 Brak konta nie stanowi problemu, także zapraszam wszystkich chętnych Jest jeszcze sporo czasu, bo dopiero startuje obecna edycja, ale zacząłem temat wcześniej, żeby się odpowiednio przygotować i zebrać ekipę. Start następnej edycji 1 stycznia tylko że wtedy to już trzeba mieć wszystko dopięte i zgłosić zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2014 Trochę nie bardzo w czas się próbowaliście zebrać bo liga rusza za 3 dni a jak się nie zgłosi teamu to jest ciul a nie gra, same sparingi ewentualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 27 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2014 Temat założyłem, żeby zrobić rozeznanie przed kolejną edycją, jak wspomniałem post wyżej, więc jak najbardziej czasu na zebranie składu styknie Również po to, aby gracze, którzy są w innych zespołach, poinformowali odpowiednio wcześniej, że przechodzą gdzieś indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 21 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2014 Ponawiam - jak na razie zbyt wielu chętnych nie ma, a do zespołu potrzeba 15 zawodników. Proszę o odpowiedzi do końca weekendu, bo chcę też być lojalny wobec swojej ekipy i jeśli nie będzie odpowiedniej liczby ludzi, to poinformuję, że zostaję na kolejny sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 22 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Listopad 2014 Ponawiam - jak na razie zbyt wielu chętnych nie ma, a do zespołu potrzeba 15 zawodników. Proszę o odpowiedzi do końca weekendu, bo chcę też być lojalny wobec swojej ekipy i jeśli nie będzie odpowiedniej liczby ludzi, to poinformuję, że zostaję na kolejny sezon. Ja mogę grać jakby co Może PW roześlij albo na shoutboxie daj reklamę, wiara się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 23 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Listopad 2014 lecim 3 jest...malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 24 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2014 Nie chce mi się specjalnie szukać - jak nie ma chętnych, to trudno. Myślałem, że 15 osób (wliczając nas 12) to nie tak dużo, ale chyba się przeliczyłem Uważam temat za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kizia_mizia Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2014 W razie co to ja chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2014 I'm IN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi