Skocz do zawartości

Drużyna obstawianie.com w KLT

INTELOWIEC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jako że sporo z nas gra już a Klubowej Lidze Typerów, mam propozycję - może byśmy stworzyli od nowego sezonu ekipę pod nazwą obstawianie.com? Byłaby to jakaś reklama dla najlepszego forum w Polsce, a poza tym jeśli spotkaliby się sami fachowcy z forum w zespole, to szybko byśmy poszli do góry.

Jeśli chodzi o stronę techniczną i trenerkę, to ja mogę się w to wgłębić i ogarnąć, choć nigdy trenerem nie byłem :afro:

Najważniejsze w tej chwili, żeby chętni do zabawy wpisali się po prostu w tym temacie. Jeśli gracie długo na tej samej pozycji w innych zespołach, proszę również o zaznaczenie preferencji.

Potrzeba 15 zawodników (licząc moją skromną osobę zostaje 14). Jak się zbierze drużyna, to skończymy bieżący sezon i jedziemy z koksem :ok:

W zależności od zainteresowania będziemy działać, a w tym temacie dyskutować. Jeśli macie jakieś dodatkowe pytania, walcie prosto z mostu.

Je gram tam od 2008 roku jako napastnik i jest to fajna zabawa. Stronka: www.klt.net.pl

:5:

Gra jeśli nie jesteś trenerem polega generalnie na sumiennym typowaniu 20 spotkań (jednodrogowo - dwudrogowe typy są możliwe do wygrania za dobrą postawę) co weekend i tyle - reszta to już głowa trenera, a sam w trakcie sezonu się wdrożysz i zobaczysz co i jak ;)

Brak konta nie stanowi problemu, także zapraszam wszystkich chętnych ;)

Jest jeszcze sporo czasu, bo dopiero startuje obecna edycja, ale zacząłem temat wcześniej, żeby się odpowiednio przygotować i zebrać ekipę. Start następnej edycji 1 stycznia tylko że wtedy to już trzeba mieć wszystko dopięte i zgłosić zespół.

Temat założyłem, żeby zrobić rozeznanie przed kolejną edycją, jak wspomniałem post wyżej, więc jak najbardziej czasu na zebranie składu styknie ;)

Również po to, aby gracze, którzy są w innych zespołach, poinformowali odpowiednio wcześniej, że przechodzą gdzieś indziej %-)

• 2 months later...

Ponawiam - jak na razie zbyt wielu chętnych nie ma, a do zespołu potrzeba 15 zawodników.

Proszę o odpowiedzi do końca weekendu, bo chcę też być lojalny wobec swojej ekipy i jeśli nie będzie odpowiedniej liczby ludzi, to poinformuję, że zostaję na kolejny sezon.

Ponawiam - jak na razie zbyt wielu chętnych nie ma, a do zespołu potrzeba 15 zawodników.

Proszę o odpowiedzi do końca weekendu, bo chcę też być lojalny wobec swojej ekipy i jeśli nie będzie odpowiedniej liczby ludzi, to poinformuję, że zostaję na kolejny sezon.

Ja mogę grać jakby co :D

Może PW roześlij albo na shoutboxie daj reklamę, wiara się znajdzie ;)