Skocz do zawartości

Wygralem !!!

Gość tbs

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to się kiedyś domyśliłem o co biega jak mi takie rzeczy zaczęły przychodzić na maila, no ale nie każdy na to wpadnie. Mi w sumie gościa żal, bo oddał swoje 100 zł komuś, kto go wkręcił po chamsku. Momentami może śmieszne, ale w sumie to też przykre, że ktoś tam na świecie żyje z oszukiwania ludzi :/

szczerze powiem że tutaj coś jakby, ktoś pan telefonik mówiąc delikatanie chyba zapomniał o logicznym myśleniu i pewnie wiekiem też nie grzeszy %-)%-)%-)

Ps. A dlaczego by idiotów nie wkręcać :smiech:

Ps2. no dobra mam jeden argument dlaczego by ich nie wkręcać "trza ich traktować jak niepełnosprawnych :)) "

no chłop jest genialny nawet założył temat który cieszy się dużym powodzeniem jak przeczytałem co chłop pisał i wszystkie komentarze to spadłem z krzesła :leze:

pozdrowienia dla Milionera :cwaniak: :lol:

P.S Szczególnie podobał mi się tekst z minutą za 20 $ i zdjęcie chłopa z W11 ( Nie do wiary ) :leze:

Wstalem rano mysle sobie moze jednak nie oszustwo zadzwonie jeszcze raz odebrala jakas baba i mowi zeby chwile poczekac przelaczy do odpowiedniej osoby (po ang oczywiscie) minely 3 minuty nikt sie nie zglasza wiec sie rozlaczylem bo zobaczylem ze z konta zabralo ponownie 100zl !!! ostzegam nie dajcie sie nabrac zamiast miliona $ mam minus 200zl na tym !!!

Wstalem rano mysle sobie moze jednak nie oszustwo zadzwonie jeszcze raz odebrala jakas baba i mowi zeby chwile poczekac przelaczy do odpowiedniej osoby (po ang oczywiscie) minely 3 minuty nikt sie nie zglasza wiec sie rozlaczylem bo zobaczylem ze z konta zabralo ponownie 100zl !!! ostzegam nie dajcie sie nabrac zamiast miliona $ mam minus 200zl na tym !!!

prize.gif

:k:

Ja tam bym zadzwonił jeszcze raz, w końcu i tak jesteś już -200zł %-)

Tylko tym razem musisz być stanowczy, żeby Cię tak łatwo nie zbywali :mrgreen:

Proponuję zacząć "Where's my fucking million you dirty ass bitch? Gimme now or I will eat your kids." :k:

Nie no, dość tych żartów bo naprawdę zadzwoni trzeci raz.

KOLEGO CZYTAJ TO: albo jesteś bardzo młody albo bardzo naiwny. Być może jedno i drugie. Czy chociażby przez moment zastanowiłeś się dlaczego ktoś miałby napisać Ci MAILEM, że wygrałeś milion dolarów w jakimś konkursie w którym pewnie NAWET NIE BRAŁEŚ DO CH*** UDZIAŁU? Przecież to śmierdzi z kilometra. Ale jednak przypuśćmy że naprawdę wygrałeś ten milion na co jest niewyobrażalnie mała szansa. Czy sądzisz że wysłaliby powiadomienie MAILEM żebyś oddzwonił jeśli sprawa dotyczyłaby takiej kasy? :k: Jasne że nie.

Spójrz prawdzie w oczy, wykazałeś się niebywałą naiwnością, a ta "babka" to zwykła oszustka, po prostu wykupiła w Wielkiej Brytanii (czy gdziekolwiek to jest) coś jak polskie 0-700 i czerpie korzyści z naiwnych osób które uwierzyły w wielką wygraną z nieba i do niej dzwonią.

200 zł to i tak nie jest wysoka cena za nauczkę. Z takim podejściem najprawdopodobniej uchroniło Cię to przed znacznie większą stratą w przyszłości.

P.S. Jak czasem w telewizji zobaczysz program "Dziewczyny w Bikini" a urocza Pani będzie mówić coś o "wolnej linii" i będzie Cię korcić żeby tam dzwonić bądź wysyłać smsy to przeczytaj to co napisałem wyżej jeszcze 7 razy :p: