erbak Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rytmer Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2008 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2008 Ja to się kiedyś domyśliłem o co biega jak mi takie rzeczy zaczęły przychodzić na maila, no ale nie każdy na to wpadnie. Mi w sumie gościa żal, bo oddał swoje 100 zł komuś, kto go wkręcił po chamsku. Momentami może śmieszne, ale w sumie to też przykre, że ktoś tam na świecie żyje z oszukiwania ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabada Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2008 nie no padlem ja pier*** hahahahhahaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2008 kolo chyba będzie faworytem w odkryciu roku 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 18 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2008 szczerze powiem że tutaj coś jakby, ktoś pan telefonik mówiąc delikatanie chyba zapomniał o logicznym myśleniu i pewnie wiekiem też nie grzeszy Ps. A dlaczego by idiotów nie wkręcać Ps2. no dobra mam jeden argument dlaczego by ich nie wkręcać "trza ich traktować jak niepełnosprawnych " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuck_Norris Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 no chłop jest genialny nawet założył temat który cieszy się dużym powodzeniem jak przeczytałem co chłop pisał i wszystkie komentarze to spadłem z krzesła pozdrowienia dla Milionera :cwaniak: P.S Szczególnie podobał mi się tekst z minutą za 20 $ i zdjęcie chłopa z W11 ( Nie do wiary ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 zdjęcie chłopa z W11 Prawie trafiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 a to ja myslalem ze jestem glupi ale teraz wiem ze nie najglupszy. graty koles rozumu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tbs Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 Wstalem rano mysle sobie moze jednak nie oszustwo zadzwonie jeszcze raz odebrala jakas baba i mowi zeby chwile poczekac przelaczy do odpowiedniej osoby (po ang oczywiscie) minely 3 minuty nikt sie nie zglasza wiec sie rozlaczylem bo zobaczylem ze z konta zabralo ponownie 100zl !!! ostzegam nie dajcie sie nabrac zamiast miliona $ mam minus 200zl na tym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 A reszty ikonek by opisać to co człowieku wyprawiasz brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 Wstalem rano mysle sobie moze jednak nie oszustwo zadzwonie jeszcze raz odebrala jakas baba i mowi zeby chwile poczekac przelaczy do odpowiedniej osoby (po ang oczywiscie) minely 3 minuty nikt sie nie zglasza wiec sie rozlaczylem bo zobaczylem ze z konta zabralo ponownie 100zl !!! ostzegam nie dajcie sie nabrac zamiast miliona $ mam minus 200zl na tym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 ja pier**e taki humor z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 czlowiek w huja nas robi bo nie wierze aby ktos byl takim idiota (bez obrazy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 czlowiek w huja nas robi bo nie wierze aby ktos byl takim idiota (bez obrazy ) Nie znasz mojego kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 może zadzwoń jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 może zadzwoń jeszcze raz No właśnie, do trzech razy sztuka - musi się udać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kittycaty Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Styczeń 2008 Ja tam bym zadzwonił jeszcze raz, w końcu i tak jesteś już -200zł Tylko tym razem musisz być stanowczy, żeby Cię tak łatwo nie zbywali :mrgreen: Proponuję zacząć "Where's my fucking million you dirty ass bitch? Gimme now or I will eat your kids." Nie no, dość tych żartów bo naprawdę zadzwoni trzeci raz. KOLEGO CZYTAJ TO: albo jesteś bardzo młody albo bardzo naiwny. Być może jedno i drugie. Czy chociażby przez moment zastanowiłeś się dlaczego ktoś miałby napisać Ci MAILEM, że wygrałeś milion dolarów w jakimś konkursie w którym pewnie NAWET NIE BRAŁEŚ DO CH*** UDZIAŁU? Przecież to śmierdzi z kilometra. Ale jednak przypuśćmy że naprawdę wygrałeś ten milion na co jest niewyobrażalnie mała szansa. Czy sądzisz że wysłaliby powiadomienie MAILEM żebyś oddzwonił jeśli sprawa dotyczyłaby takiej kasy? Jasne że nie. Spójrz prawdzie w oczy, wykazałeś się niebywałą naiwnością, a ta "babka" to zwykła oszustka, po prostu wykupiła w Wielkiej Brytanii (czy gdziekolwiek to jest) coś jak polskie 0-700 i czerpie korzyści z naiwnych osób które uwierzyły w wielką wygraną z nieba i do niej dzwonią. 200 zł to i tak nie jest wysoka cena za nauczkę. Z takim podejściem najprawdopodobniej uchroniło Cię to przed znacznie większą stratą w przyszłości. P.S. Jak czasem w telewizji zobaczysz program "Dziewczyny w Bikini" a urocza Pani będzie mówić coś o "wolnej linii" i będzie Cię korcić żeby tam dzwonić bądź wysyłać smsy to przeczytaj to co napisałem wyżej jeszcze 7 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikko92 Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Styczeń 2008 ps. ale on naprawde wygral dzwon dalej dzwon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 25 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Styczeń 2008 ps. ale on naprawde wygral Właśnie. Kitty jesteś po prostu zazdrosny o to, że to on wygrał a nie Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2008 że też wam sie chce trupa dobijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2008 że też wam sie chce trupa dobijać Milionera jeśli już Może odstaniemy coś w spadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi