pershing Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2014 W tym temacie będzie głównie prowadzony mój dziennik z typami u jednego z bukmacherów, głównie typy live, kupony AKO będę się starał podawać na bieżąco, abyśmy mogli wspólnie przegrywać kupony On wrócił.... Cele:- zarabiać dziennie ~15$- dorabiać miesięcznie ~400$Reasumując regularna gra, regularne zarobki. Stawki niskie, gdyż mam limit maksymalny na kupon 13.07$ Ale uznaję to za plus, prawie zawsze płaska stawka, nie będzie okazji do tzw. "odegrania się" poprzez zwiększenie stawki. I jeszcze jeden "fajny" limit, nie mogę obstawiać tego samego zdarzenia kilka razy, też mam jakąś blokadę na to, ale czasem się da obejść. Zobaczymy co z tego wyniknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2014 daVinci77, co to za buk...no ja mam podobne cele i ostatnio same w ryj... [ Komentarz dodany przez: daVinci77: 2014-08-04, 10:50 ] wpt = bwin/partypoker, obecnie zamknięty na rejestracje z Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2014 Miałem sporo czas, a więc i sporo betów, liczenie tego wszystkiego jest uporczywe Nie wiem czy wszystko jest dobrze podliczone, może komuś się nudzi? Podsumowanie pierwszego dnia: Stawka Łączna = 1094.91$Wygrane = 1235.58$Zysk/Strata +140.67$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2014 Cele: - zarabiać dziennie ~15$ - dorabiać miesięcznie ~400$ GL w takim tempie dodaj 1 zero do celu miesiecznego [ Komentarz dodany przez: daVinci77: 2014-08-05, 02:16 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2014 Jakieś AKO na wieczór (bez analizy jak zawsze ) Od tych kuponów zacznę podsumowanie dnia 2-go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2014 AKO na wieczór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2014 Masakrycznie popłynąłem na spotkaniu "Cebulki", gdy obstawiałem utrzymanie podania - łamanie, a gdy łamanie - utrzymanie Też z głupoty w spotkaniu Jurka Podsumowanie nie tyczy się całości, tyko danego dnia, dopiero na końcu miesiąca będzie ogólne... Podsumowanie drugiego dnia: Stawka Łączna = 2019$Wygrane = 2180.76$Zysk/Strata +161.76$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2014 Dwa kupony AKO na dzisiejszy dzień.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi