Rafalinho91 Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2014 Dyscyplina: Żużel - Liga duńska Spotkanie: Fjelsted - Slangerup (points handicap 0:6) Typ: Fjelsted (-6pkt) Kurs: 1,83 Bukmacher: Bet365 Data i godzina: 04.06.2014 18:30 Dziwiłem się, że drużyna gospodarzy nie wygrała jeszcze meczu w swojej lidze. Dopiero dziś sprawdziłem, że jeździli w składzie bardzo przeciętnym. Dziś myślę, że pojadą w składzie optymalnym: 1. Peter Kildemand 2. Mirosław Jabłoński 3. Ulrich Oestergaard 4. Nikolaj Busk Jakobsen 5. Anders Thomsen Bo pierwszą czwórkę stać na wyniki ponad 10punktowe. Anders też myślę powinien z 4-5 punktów na domowym torze przywieźć. Slangerup do tej pory ma 2 mecze wygrane i tyle samo porażek. Ich skład na dzisiejszy mecz prezentuje się następująco: 1. Leon D. Madsen 2. Kenneth Kruse Hansen 3. Mikkel Michelsen 4. Kenni Nissen 5. Jesper Soegaard Jasną sprawą jest, że Madsen pourywa sporo punktów gospodarzom, podobnie jak powinien uczynić Hansen. Ale co do Michelsena takiej pewności nie ma. Tak samo sprawa się ma z zawodnikami pod nr 4-5. Tutaj nie widzę przesłanek by zrobili coś powyżej 7pkt Nie wierzę by drużyna Fjelsted po odsunięciu od składu m.in Staszewskiego nie była w stanie wygrać z goścmi różnicą przynajmniej 8punktów, bo dzisiejszy skład wygląda naprawdę solidnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi