Skocz do zawartości

[<font color=green>KD</font>] Typy koszykarskie by Basketball

Basketball

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!!!

Od dnia dzisiejszego w tym dziale będę publikował typy koszykarskie, które sam gram i od dłuższego czasu przynoszą mi jedno z dwóch źródeł dochodu w moim życiu (pierwszym jest oczywiście praca). Nie będę się jednak w tym momencie chwalił swoją skutecznością, ponieważ sami z czasem ocenicie moją działalność.

Posiadam kapitał w kwocie 20 000zł i na każdy typ przeznaczam płaską stawkę w wysokości 1000zł. Wszystkie zakłady gram na spready jako single u bukmachera Pinnacle (brak indywidualnych limitów stawek), który przy moim systemie grania jest chyba najlepszym z możliwych.

Statystyki będę robił każdego dnia kiedy rozgrywany był mecz przeze mnie wytypowany (bilans W-L oraz +/- zł). W razie dodatniego bilansu na koniec miesiąca, następuje moja wypłata pieniążków od bukmachera, więc również tutaj z pierwszym dniem miesiąca bilans będzie zawsze wyzerowany i liczony od nowa.

Oczywiście zachęcam wszystkich do zadawania pytań czy pisania komentarzy w moim dziale. Wspólnie ogrywajmy bukmacherów! :ok:

Pierwsze typy już na jutrzejszy dzień. Ten zestaw prawdopodobnie uzupełnię jutro jeszcze o 2 mecze (ok. godz. 16.30). ;)

Grecja- A1 - Play Offy

18:45 Panathinaikos-Olympiakos typ: Panathinaikos -2,5 @1.917 stawka: 1000zł

Włochy- Lega A - Play Offy

20:30 Virtus Roma-Siena typ: Siena +3,5 @1.952 stawka: 1000zł

Obiecany cd. typów na dzisiejszy dzień:

Polska- Tauron Basket Liga - Play Offy

18:30 Trefl Sopot-Rosa Radom typ: Trefl -9 @1.934 stawka: 1000zł

Serbia- Super Liga

19:00 Crvena Zvezda-Metalac typ: Crvena -16 @1.909 stawka: 1000zł

Piękny dzionek i bardzo udany debiut na forum z typami. :spoko: Dzisiaj zgarnęliśmy tzw. multiwinner i trafiliśmy 4/4 ze spreadami. Myślę, że taką inauguracją zachęciłem wszystkich do SYSTEMATYCZNEGO grania moich typów i regularnego zaglądania do tematu. Przede wszystkim systematycznego, ponieważ jest to główna recepta do sukcesu.

Obiecany cd. typów na dzisiejszy dzień:

Grecja- A1 - Play Offy

18:45 Panathinaikos-Olympiakos typ: Panathinaikos -2,5 @1.917 stawka: 1000zł wynik: 82:71 :t::t::t:

Włochy- Lega A - Play Offy

20:30 Virtus Roma-Siena typ: Siena +3,5 @1.952 stawka: 1000zł wynik: 69:78 :t::t::t:

Polska- Tauron Basket Liga - Play Offy

18:30 Trefl Sopot-Rosa Radom typ: Trefl -9 @1.934 stawka: 1000zł wynik: 76:56 :t::t::t:

Serbia- Super Liga

19:00 Crvena Zvezda-Metalac typ: Crvena -16 @1.909 stawka: 1000zł wynik: 90:53 :t::t::t:

Bilans typów w czerwcu: 4-0

Bilans wartościowy typów w czerwcu: :plus: 3712 zł

Na jutro nie mam przewidzianych żadnych typów. Aby osiągnąć sukces należy grać dobrze wyszukane typy i nic na siłę.

Pozdrawiam serdecznie! ;)

Na jutrzejszy dzień będę miał prawdopodobnie jeden typ do zagrania (na 90%). Będzie to spread z ligi litewskiej. W tym celu wpłacam kwotę mojej płaskiej stawki do bukmachera Sbobet. Jeśli ktoś nie wie co to jest za buk, to jest on bliski Pinnacle. Również mogą tam grać profesjonalni gracze, preferujący wysokie stawki na single (azjatycki bukmacher, również limity stawek są dla wszystkich takie same więc gramy za ile chcemy).

Konto jest prowadzone w walucie euro, ale wpłacę równowartość 1000zł. Jestem zmuszony to zrobić, ponieważ Pinnacle ostatnimi czasy nie wystawiał oferty na rozgrywki LKL mimo, że trwa tam w tym momencie najważniejszy etap rozgrywek czyli finały. Sbobet zazwyczaj wystawiał linie handicapów na ten rynek, więc mam nadzieję, że tak będzie i tym razem.

Typ prawdopodobnie pojawi się jutro ok. godz. 16.00, chociaż nie wykluczam, że opublikuję go wcześniej. Zależy to od tego kiedy zostanie wystawiona oferta przez tego konkretnego bukmachera.

Basketball, witam a Turowa nie atakujesz? wiadomo ciekawe meczyki w nocy nba i Pamesa z Barca

To wszystko ciekawe pojedynki i przede wszystkim szykują się wyrównane mecze. Jak dla mnie typowe "no bety". Nie gram nic na siłę, tylko dlatego, że może być ciekawe widowisko. No chyba, że ktoś odmiennie niż ja preferuje grę dla emocji. Pozdrawiam ;)

Basketball, witam a Turowa nie atakujesz? wiadomo ciekawe meczyki w nocy nba i Pamesa z Barca

To wszystko ciekawe pojedynki i przede wszystkim szykują się wyrównane mecze. Jak dla mnie typowe "no bety". Nie gram nic na siłę, tylko dlatego, że może być ciekawe widowisko. No chyba, że ktoś odmiennie niż ja preferuje grę dla emocji. Pozdrawiam ;)

Tzn ,że do swoich typów masz pewność tzw. peffy :cwaniak:

Avatar masz na finały,a żadnych typów na noc to troszkę niedorzeczne :szok: .Chyba ,że się boisz obstawiać nba :) Masz kapitał 20koła a stawiasz po 1tyś. to musisz być serio guru jak masz na te 20 zakladów.Powodzenia :ok:

Tzn ,że do swoich typów masz pewność tzw. peffy :cwaniak:

Avatar masz na finały,a żadnych typów na noc to troszkę niedorzeczne :szok: .Chyba ,że się boisz obstawiać nba :) Masz kapitał 20koła a stawiasz po 1tyś. to musisz być serio guru jak masz na te 20 zakladów.Powodzenia :ok:

Nie nazywałbym tego peffką, bo czegoś takiego chyba w zakładach nie ma. Po prostu bukmacher ustala spready, a ja po swojej analizie uznaje czy ma z tym racje, czy może w pewien sposób się pomylił i obstawiam to z dobrym jak do tej pory efektem.

Fakt, ze mam w avatarze finały NBA nie musi chyba oznaczać, ze zaraz to obstawiam. Jestem wielkim pasjonatem NBA, ale nie odważę się na razie obstawiania tego bo to jak wróżenie z fusów. Spurs i Heat to mega wyrównane ekipy co udowodniło już 7 spotkań w ubiegłym roku.

Tak, moja stawka jest dopasowana do zasady zawsze obstawiania zakładu za 5% kapitału. Uważam, ze tak procentowo rozłożona stawka w stosunku do posiadanego kapitału jest najlepsza i przede wszystkim zabezpieczająca nas przed gorsza serią.

Było blisko, ponieważ w pewnym momencie 4q mieliśmy -11 czyli 1 punkt od linii, ale końcówka w wykonaniu Żalgirisu, który tym zwycięstwem zgarnął mistrza na Litwie była wzorowa. Na 6 minut przed końcem był wynik 76:65 i od tego czasu Żalgiris zaliczył run 14-0. To właśnie spowodowało taki, a nie inny wynik.

Najważniejsze, że w środę był w świetny dzień i takie pojedyncze porażki nie robią nam zbytniej szkody.

Typ na 06.06.2014

Litwa- LKL - Play Offy

17:40 Zalgiris Kaunas-Neptunas typ: Neptunas +10,5 @1.85 Sbobet stawka: 1000zł wynik: 90:70 :n::n::n:

Bilans typów w czerwcu: 4-1

Bilans wartościowy typów w czerwcu: :plus: 2712 zł

Na jutro nie będę miał żadnych typów. Niestety w okresie czerwca oferta na rozgrywki koszykarskie jest już dosyć kiepska, ponieważ część lig jest już pokończona, a w reszcie zapadają decydujące rozstrzygnięcia.

Miłego weekendu życzę! :ok:

Typy na 8.06.2014

USA- WNBA

2:00 San Antonio Silver Stars-Phoenix Mercury typ: San Antonio +3 @1.917 Pinnacle stawka: 1000zł

USA-WNBA

21:30 Los Angeles Sparks-Minnesota Lynx typ: Los Angeles -4.5 @1.961 Pinnacle stawka: 1000zł

Przepraszam wszystkich, że typy zostają opublikowane tak późno, ale cały dzień byłem bardzo zajęty i dopiero przed chwilą obstawiłem te mecze u buka.

Około południa zostanie jeszcze opublikowany mecz z ligi włoskiej.

Typy na 8.06.2014

USA- WNBA

2:00 San Antonio Silver Stars-Phoenix Mercury typ: San Antonio +3 @1.917 Pinnacle stawka: 1000zł wynik: 79:91 :n::n::n:

Bilans typów w czerwcu: 4-2

Bilans wartościowy typów w czerwcu: :plus: 1712 zł

Co za pech z tym typem. San Antonio miało +4 punkty na bodaj 20 sek. przed końcem. Wtedy Phoenix trafiło trójkę i faulowało oczywiście naszych Silver Stars. Gospodynie trafiły dwa rzuty wolne i było +3. Następnie fuksiarskie Mercury znowu trafiły trójkę i doprowadziły do remisu. Silver Stars jeszcze miało szansę na zwycięstwo w regulaminowym czasie gry, ale przestrzeliły 2 rzuty spod kosza i mieliśmy dogrywkę. Pierwsza dogrywka bardzo wyrównana i już myślałem, że będzie jakiś game-winner na 1-2 punktowe zwycięstwo którejś z drużyn, albo chociaż na mój zwrot, ale.... gdzie tam. Otrzymaliśmy w prezencie drugą dogrywkę w której nie ma co ukrywać gospodynie niestety padły już fizycznie i wynik wygląda na wyraźne zwycięstwo Mercury, ale w rzeczywistości wcale tak nie było.

Jeszcze jeden mecz z WNBA na wieczór jest w grze, a zaraz podam typ z ligi włoskiej.