raidenn Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2014 Padła moja Lumia, więc szukam nowego smartfona. Szukając informacji na forach poświęconych technologiom, telefonom, etc. Dowiedziałem się, że w tej chwili najlepszym wyborem w średniej półce cenowej są telefony: Motorola Moto G, Samsung Galaxy S2, LG L7 II, LG L9, Nexus 4, Sony Xperia M oraz Sony Xperia M. Oczywiście zapoznałem się ze specyfikacją każdego telefonu, ale to tylko informacje ogólnodostępne oraz te nabyte z testów na vlogach. A chciałbym mieć także potwierdzone info, od osób które były/są użytkownikami tych telefonów. Chciałbym się was zapytać, który smartfon wy polecacie, niekoniecznie z tych które podałem wyżej. Zależy mi na tym żeby był szybki, nie zacinał się, żeby dało radę komfortowo obejrzeć skróty meczów na YouTube oraz wygodnie przeglądać internet. Windows Phone, Android - bez różnicy. 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 6 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2014 Wie jak ktos zmienic syg sms w Alcatel POP C7? wku**ia mnie to nie przecietnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość talis Napisano 9 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2014 Ja ostatnio kupiłem kruger&matz drive i jestem nim zachwycony. Tani, bateria trzyma w nieskończoność, a śmiga aż miło. Wyleczyłem się już z markowych telefonów, bo drogie jak cholera a nic nie dają w zamian. Luknij jeszcze na xiaomi. Trochę droższe, ale wypas niesamowity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkasz Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2014 xiaomi też chciałem sobie wziąć, ale na razie mam jeszcze mojego lg 4x hd. ogólnie to nie polecam kupować zbyt mocnego telefonu jeśli nie masz zamiaru grać w bardzo wymagające gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 15 Czerwiec 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2014 Nie bawię się w wynalazki typu xiaomi bo kupując telefon chce mieć gwarancję na terenie całej Polski. Wybrałem Motorolę Moto G - jestem mega zadowolony. Poza tym nie potrzebowałem telefonu do gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 19 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2014 Trochę spóźniony wpis ale może komuś się przyda. Używam Nexus'a 4 i naprawdę jest to solidny, szybki telefon, rzekłbym, że nawet lepszy niż Nexus 5, który także mam okazję testować Niezawodny, czysty android to jest naprawdę przewaga nad autorskimi nakładkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2015 Jaki telefonik polecicie do 5 stówek? Jest coś rozsądnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andradiel Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2015 Xperia M2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2016 Rozglądam się za nowym telefonem . Co byście polecili z listy poniżej: Sony Xperia M4 AquaHTC Desire 820Samsung Galaxy A3Samsung Galaxy J5HTC Desire 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ted15 Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2016 Grzybek mam od niedawna J5 i powiem szczerze że jeszcze nie widziałem żeby gdziekolwiek tak bateria trzymała , masakrycznie , jest on idealnie zopytmalizowany ,bateria <==> parametry i trzyma super, aparat 13 mp robi robotę, reszta spoko , nie zacina , nie przycina , polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2016 Odkopuje. Bo moge. Przyszedl czas i na mnie. Poczciwa, niezawodna, zawsze stabilna Nokia C2 przejdzie jutro test ostateczny ---> lot z okna z 3 pietra jako ze raczej po tym odmowi juz calkiem poslugi wzialem sie i za ciezko zarobione pieniazki u buka ( rzecz jasna na overkach ht, azjanach ze zwrocikami ) zamowilem se Xperia X Compact. http://www.gsmarena.com/sony_xperia_x_compact-8292.php Bedzie to moj pierwszy raz z telefonem dotykowym i wogole takim fajnym.. zachodzi wiec pytanie bo serio ni huja sie nie znam a nie chce mi sie latac po google jak tu mam przeciez pod nosem specjalistow wszelakich masci ----> Cza jakis firewall instalowac na wejsciu? Sa jakies potrzebne, wazne aplikacje ktore nalezaloby miec? Ogolnie tipy od androidowych wyjadaczy mile widziane z gory dziekuje. ps. prosze uzytkownika crachmel o nie wypowiadanie sie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2016 Cza jakis firewall instalowac na wejsciu? jak masz choc troche oleju w glowce to nie. Bedziesz korzystac z Androida wiec bedziesz brac najprawdopodobniej rzeczy ze sklepu Google, tam 99% rzeczy jest bezpieczne. Problem pojawia się w momencie kiedy ... sciagasz sobie platne aplikacje i wgrywasz je sobie samemu poprzez kabel USB sciagajac je wczesniej przez torrenta czy jakies inne strony, wtedy mozesz sie napotkac na wirusy. Pytanie jak chcesz korzystac z tego telefonu ,,, Btw odnosnie samego telefonu: dlaczego majac na rynku zajebisty i mega tani Xiaomi Redmi kupiles taki szmelc jak Xperia X Compact. ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2016 (edytowane) dzieki mialem w lapie, zajebiscie mi podszedl z wygladu, tego jak siedzi itd a co do bebechow, coz, ja tam poza muzyka i normalnymi dzwonieniami i smsami wiele robic nie planuje + tez z tego co widzialem po testach to zacna bateria. edit aaaaa no i ja w abo vodafona, oni tam xiaomi nie maja Edytowane 14 Listopad 2016 przez Kondoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2016 jestem DUMNYM posiadaczem Xiaomi Redmi 3S Pro http://www.mgsm.pl/pl/katalog/xiaomi/redmi3spro/Xiaomi-Redmi-3S-Pro.html Powiem wam że jeżeli chodzi o jakość to jak dla mnie zajebisty i spełnia moje wszystkie oczekiwania od telefonu. Niby "chinol" a bije o głowę wiele czołowych marek, no i ta cena Także zgadzam się z @ że zajebisty i mega tani Xiaomi Redmi cena około 800zł za mój ale on jest PRO PS. post w celu polecenia komuś, na przyszłość jak by miał ochotę kupić sobie new telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2016 ja jestem posiadaczem xiaomi redmi 3 ale jeszcze nie miałem okazji go wypróbować, bo zamówilem na stary adres ale dużo pozytywnych opinii mnie pchneło, żeby kupić chinola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchasz Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2016 Ja mam xianomi 3 już z 3-4 miesiące i daje radę.l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2016 (edytowane) jaka apke polecacie do blokady reklam w przegladarce / jutubie ? Edytowane 15 Listopad 2016 przez Kondoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2016 nagle wszyscy mają xianomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2016 mam i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2016 ja raptem od kilku dni a kucharz pisał już jakoś na wakacje, że kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2016 i powerbanka mom megaa xia ma duzo fajnych rzeczy w ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchasz Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2016 Mi przy normalnym uzytkowaniu typu sluchanie muzyki i czasem granie na ps , sms i dzwonienie trzyma 3-4 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi