majster77 Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2014 Witam. Mógłby jakiś moderator odblokować mi możliwość pisania na shotboxie? Mam 15 postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2014 Za pisanie na SB jest opłata 10 zł miesięcznie, należy uiścić ją na konto administratora forum, czyli użytkownika BePe, on poda numer konta, na który należy przesłać abonamentową kwotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster77 Napisano 17 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2014 , ale dziś mamy 17 maja a nie 1 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2014 odrzanski, a cię BePe w ch**a zrobił, że musisz 10 zł miesięcznie płacić Ja mam pakiet rodzinny, 25 zł za 4 miesiące w tym 3 kanały sportowe i hbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2014 Witam. Mógłby jakiś moderator odblokować mi możliwość pisania na shotboxie? Mam 15 postów. Dopiero przy napisaniu 16-go posta jest możliwość pisania na czacie... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi