Skocz do zawartości

Konkurs na Najlepszy Kawał !!!

goldberger

Rekomendowane odpowiedzi

Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celudo sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy:- Macie tu jakieś tańsze zwierzaki?- Z tańszych mamy tylko żabę po50 zł.- 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo?- Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę!Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje.Gdy weszła do kuchni zobaczyłamęża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała:- Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej o godzinie?- Jak tylko żaba nauczy się gotować wypierdalasz!

Nauczycielka woła Jasia do odpowiedzi, a Jasiu:

- Spie**alaj!

- Co powiedziałeś Jasiu?

- Spie**alaj!

- Jasiu do dyrektora!

- Nie pójdę bo mu nogi śmierdzą.

- Nauczycielka sama poszła do dyrektora i mówi mu, że Jasiu powiedział do niej spie**alaj i że dyrektorowi śmierdzą nogi.

Dyrektor poszedł, przyprowadził Jasia i mówi:

- Telefon do taty!

- Nie podam

- Telefon do taty!

Jasiu w końcu daje mu numer. Dyrektor dzwoni i słyszy w słuchawce: "Tu automatyczna sekretarka Ministra Edukacji Naro..... rzucił słuchawką"

Nauczycielka do niego:

- I co teraz?

- Jak to co? Ja idę umyć nogi a ty spie**alaj!

U psychiatry siedzi trzech wariatów. Psychiatra podchodzi do jednego i się pyta:

- Ile jest 2x2?

- 1785

Do drugiego:

- Ile jest 2x2?

- środa

Do trzeciego:

- Ile jest 2x2?

- 4

- Brawo! Jak na to wpadłeś?

- Podzieliłem 1785 przez środę.

Nauczycielka pierwszej klasy, miała kłopoty z jednym z uczniów.

- Jasiu, o co ci chodzi?

- Jestem za mądry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej klasie a ja jestem mądrzejszy od niej! Myślę, że też powinienem być w trzeciej klasie!

Nauczycielka zabrała Jasia do gabinetu dyrektora, wyjaśniła dyrektorowi całą sytuację. Dyrektor postanowił zrobić chłopcu test i jeśli nie odpowie na pytania to będzie musiał wrócić do pierwszej klasy i nie sprawiać więcej żadnych kłopotów. Nauczycielka się zgodziła. Jasiowi wytłumaczono wszystkie warunki i zgodził się na przeprowadzenie testu.

Dyrektor pyta:

- Ile jest 3 x 3?

- 9.

- Ile jest 6 x 6?

- 36.

I Jasiu odpowiadał na każde pytanie, które wymyślał dyrektor.

- Myślę, że Jasiu może iść do trzeciej klasy.

Nauczycielka spytała czy i ona może zadać Jasiowi kilka pytań? Zarówno dyrektor jak i Jasiu zgodzili się.

- Co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa?

- Nogi.

- Co ty masz w spodniach, a ja tego nie mam ?

- Kieszenie.

- Co zaczyna się na "K" kończy na "S", jest owłosione, zaokrąglone, smakowite i zawiera białawy płyn?

- Kokos

- Co wchodzi twarde i różowe a wychodzi miękkie i klejące?

Oczy dyrektora otworzyły się naprawdę szeroko ale zanim zdążył powstrzymać odpowiedź Jasia, Jasiu powiedział.

- Guma do żucia.

- Co robi mężczyzna stojąc, kobieta siedząc, a pies na trzech nogach?

Dyrektor ponownie otworzył szeroko oczy ale zanim zdążył się odezwać... Jasiu:

- Podaje dłoń.

- Teraz zadam kilka pyta z serii "Kim jestem?".

- OK - powiedział Jasiu

- Wkładasz we mnie swój drąg. Przywiązujesz mnie. Jest mi mokro wcześniej niż tobie.

- Namiot

- Palec wchodzi we mnie. Bawisz się mną, kiedy się nudzisz. Dróżba zawsze ma mnie pierwszą.

Dyrektor patrzy niespokojnie i widać, że jest nieco spięty.

- Obrączka ślubna

- Mam różne rozmiary. Gdy nie czuję się dobrze, kapię. Kiedy mnie dmuchasz, czujesz się dobrze.

- Nos

- Mam twardy drążek. Mój szpic zagłębia się. Wchodzę z drżeniem.

- Strzała

Dyrektor odetchnął z ulgą i mówi:

- Wyślijcie Jasia od razu na studia! Ja sam na ostatnie dziesięć pytań źle odpowiedziałem!

:lol:

Rozmawiają dwie Rosjanki. Jedna się pyta drugiej:

- Jaki rodzaj seksu preferujesz?

- Ja lubię po bożemu odpowiada a ty?

- Ja uwielbiam kochać się "na rodeo".

- Na rodeo o co w tym chodzi?

- Na początku kocham się w pozycji na jeźdźca potem po 20 sekundach mówię że mam AIDS i próbuję się utrzymać.

Do Polski przyjechał Japończyk. Z lotniska wziął taksówkę i tak jakoś powoli jadą aż nagle " wziiiuuuuu " (minął ich samochód)

Japończyk : hmmm Suzuki,japońska, bardzo szybka maszyna!

po kilka minutach " wziiiuuuuu "

Japończyk : hmmm Honda, japońska, bardzo szybka maszyna!

po następnych kilku minutach " wziiiuuuuu "

Japończyk : hmmm Toyota, japońska, bardzo szybka maszyna!

Gdy dojechali na miejsce Japończyk musi zaplacić bardzo dużo za przejazd. Pyta zdziwiony - Co jest ?!

Taksówkarz na to: taksometr japoński - bardzo szybka maszyna!

W pociągu jedzie Polak, Rusek, zakonnica i blondynka. Wjechali do tunelu i nagle usłyszeli trzask uderzenia w twarz. Gdy wyjechali z ciemności, zobaczyli, że Rusek się trzyma za policzek.

Zakonnica sobie myśli: - No tak, świnia złapał blondynę za kolano i dostał w pysk!

Blondynka sobie myśli:

- To idiota, zamiast mnie, to się pomylił i macał zakonnicę, więc dostał w ryja.

Rusek sobie myśli:

- Polak zboczeniec złapał którąś, a ta myślała, że to ja, i mnie walnęła.

Polak sobie myśli:

- W następnym tunelu znów mu przywalę.

W aptece młody chłopak kupuje prezerwatywy.

- Poproszę truskawkowe. Albo nie, może malinowe. Nie, bananowe...

Na to dziadek stojący w kolejce:

- Synku, będziesz pierdo*** czy kompot gotował?

,,Bon z tej oferty został już przez Ciebie wykorzystany." dzięki :k: goldberger możesz inny konkurs zorganizować z tym bonem mi się nie przyda :bz:

no u mnie ta sama sprawa - też użyty z tej kampanii ale w porządku coś wymyślę :ok:

nie mniej miałem dobre chęci :))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...