krzosz1987 Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 Taki suchar: Widzew utrzyma sie w ekstraklasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scratch Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celudo sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy:- Macie tu jakieś tańsze zwierzaki?- Z tańszych mamy tylko żabę po50 zł.- 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo?- Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę!Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje.Gdy weszła do kuchni zobaczyłamęża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała:- Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej o godzinie?- Jak tylko żaba nauczy się gotować wypierdalasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osendos Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 Nauczycielka woła Jasia do odpowiedzi, a Jasiu: - Spie**alaj! - Co powiedziałeś Jasiu? - Spie**alaj! - Jasiu do dyrektora! - Nie pójdę bo mu nogi śmierdzą. - Nauczycielka sama poszła do dyrektora i mówi mu, że Jasiu powiedział do niej spie**alaj i że dyrektorowi śmierdzą nogi. Dyrektor poszedł, przyprowadził Jasia i mówi: - Telefon do taty! - Nie podam - Telefon do taty! Jasiu w końcu daje mu numer. Dyrektor dzwoni i słyszy w słuchawce: "Tu automatyczna sekretarka Ministra Edukacji Naro..... rzucił słuchawką" Nauczycielka do niego: - I co teraz? - Jak to co? Ja idę umyć nogi a ty spie**alaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnaBuk Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 U psychiatry siedzi trzech wariatów. Psychiatra podchodzi do jednego i się pyta: - Ile jest 2x2? - 1785 Do drugiego: - Ile jest 2x2? - środa Do trzeciego: - Ile jest 2x2? - 4 - Brawo! Jak na to wpadłeś? - Podzieliłem 1785 przez środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer_zipo Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 siedzą dwa gołębie na dachu. Jeden grucha a drugi jabłko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 Nauczycielka pierwszej klasy, miała kłopoty z jednym z uczniów. - Jasiu, o co ci chodzi? - Jestem za mądry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej klasie a ja jestem mądrzejszy od niej! Myślę, że też powinienem być w trzeciej klasie! Nauczycielka zabrała Jasia do gabinetu dyrektora, wyjaśniła dyrektorowi całą sytuację. Dyrektor postanowił zrobić chłopcu test i jeśli nie odpowie na pytania to będzie musiał wrócić do pierwszej klasy i nie sprawiać więcej żadnych kłopotów. Nauczycielka się zgodziła. Jasiowi wytłumaczono wszystkie warunki i zgodził się na przeprowadzenie testu. Dyrektor pyta: - Ile jest 3 x 3? - 9. - Ile jest 6 x 6? - 36. I Jasiu odpowiadał na każde pytanie, które wymyślał dyrektor. - Myślę, że Jasiu może iść do trzeciej klasy. Nauczycielka spytała czy i ona może zadać Jasiowi kilka pytań? Zarówno dyrektor jak i Jasiu zgodzili się. - Co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa? - Nogi. - Co ty masz w spodniach, a ja tego nie mam ? - Kieszenie. - Co zaczyna się na "K" kończy na "S", jest owłosione, zaokrąglone, smakowite i zawiera białawy płyn? - Kokos - Co wchodzi twarde i różowe a wychodzi miękkie i klejące? Oczy dyrektora otworzyły się naprawdę szeroko ale zanim zdążył powstrzymać odpowiedź Jasia, Jasiu powiedział. - Guma do żucia. - Co robi mężczyzna stojąc, kobieta siedząc, a pies na trzech nogach? Dyrektor ponownie otworzył szeroko oczy ale zanim zdążył się odezwać... Jasiu: - Podaje dłoń. - Teraz zadam kilka pyta z serii "Kim jestem?". - OK - powiedział Jasiu - Wkładasz we mnie swój drąg. Przywiązujesz mnie. Jest mi mokro wcześniej niż tobie. - Namiot - Palec wchodzi we mnie. Bawisz się mną, kiedy się nudzisz. Dróżba zawsze ma mnie pierwszą. Dyrektor patrzy niespokojnie i widać, że jest nieco spięty. - Obrączka ślubna - Mam różne rozmiary. Gdy nie czuję się dobrze, kapię. Kiedy mnie dmuchasz, czujesz się dobrze. - Nos - Mam twardy drążek. Mój szpic zagłębia się. Wchodzę z drżeniem. - Strzała Dyrektor odetchnął z ulgą i mówi: - Wyślijcie Jasia od razu na studia! Ja sam na ostatnie dziesięć pytań źle odpowiedziałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chyzio7 Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 Rozmawiają dwie Rosjanki. Jedna się pyta drugiej: - Jaki rodzaj seksu preferujesz? - Ja lubię po bożemu odpowiada a ty? - Ja uwielbiam kochać się "na rodeo". - Na rodeo o co w tym chodzi? - Na początku kocham się w pozycji na jeźdźca potem po 20 sekundach mówię że mam AIDS i próbuję się utrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpak Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 Leży Bolek i Lolek w namiocie i Bolek pyta: -Lolek walisz konia -Walę -To wal swojego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBronDżem Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 Do Polski przyjechał Japończyk. Z lotniska wziął taksówkę i tak jakoś powoli jadą aż nagle " wziiiuuuuu " (minął ich samochód) Japończyk : hmmm Suzuki,japońska, bardzo szybka maszyna! po kilka minutach " wziiiuuuuu " Japończyk : hmmm Honda, japońska, bardzo szybka maszyna! po następnych kilku minutach " wziiiuuuuu " Japończyk : hmmm Toyota, japońska, bardzo szybka maszyna! Gdy dojechali na miejsce Japończyk musi zaplacić bardzo dużo za przejazd. Pyta zdziwiony - Co jest ?! Taksówkarz na to: taksometr japoński - bardzo szybka maszyna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBronDżem Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 kurde sorry mam za mało postów... dopiero się teraz zorientowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 W pociągu jedzie Polak, Rusek, zakonnica i blondynka. Wjechali do tunelu i nagle usłyszeli trzask uderzenia w twarz. Gdy wyjechali z ciemności, zobaczyli, że Rusek się trzyma za policzek. Zakonnica sobie myśli: - No tak, świnia złapał blondynę za kolano i dostał w pysk! Blondynka sobie myśli: - To idiota, zamiast mnie, to się pomylił i macał zakonnicę, więc dostał w ryja. Rusek sobie myśli: - Polak zboczeniec złapał którąś, a ta myślała, że to ja, i mnie walnęła. Polak sobie myśli: - W następnym tunelu znów mu przywalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 W aptece młody chłopak kupuje prezerwatywy. - Poproszę truskawkowe. Albo nie, może malinowe. Nie, bananowe... Na to dziadek stojący w kolejce: - Synku, będziesz pierdo*** czy kompot gotował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 16 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 W konkursie dwóch użytkowników uzyskało 16 punktów reputacji (horba i karpioza1). Wygrywa horba gdyż pierwszy zapodał kawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horba Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2014 ,,Bon z tej oferty został już przez Ciebie wykorzystany." dzięki goldberger możesz inny konkurs zorganizować z tym bonem mi się nie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 17 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2014 ,,Bon z tej oferty został już przez Ciebie wykorzystany." dzięki goldberger możesz inny konkurs zorganizować z tym bonem mi się nie przyda no u mnie ta sama sprawa - też użyty z tej kampanii ale w porządku coś wymyślę nie mniej miałem dobre chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi