Skocz do zawartości

[<font color=green>KD</font>] Zbieram na Ikarusałkę.

raidenn

Rekomendowane odpowiedzi

San Antonio Spurs - Dallas Mavericks over 220,5 4,30

Dla mnie Play Offs zaczynają się dokładnie dziś o godzinie 19:00. Moja ulubiona drużyna Dallas Mavericks zmierzy się dziś z drużyną z San Antonio. Pierwsze co przyjdzie do głowy to wysoka wygrana Spurs, ale czy warto ryzykować? Dallas nie raz potrafiło zaskoczyć, a po wczorajszym dniu nie można oczekiwać że w zakładach na zwycięzców w tych meczach znajdziemy jakiekolwiek peffki. Co do meczu to zmierzą się dzisiaj dwie ofensywne drużyny, San Antonio które w ostatnich meczach w meczach w 2014 roku na własnym parkiecie wygrywali z Dallas rzucając przy tym po 112 pkt! W dwóch pozostałych meczach w Dallas potrafili rzucić 109 oraz 116 pkt, a to stawia over w dzisiejszym meczu w coraz jaśniejszym świetle. Dallas w ostatnich 4 meczach 3 razy przekroczyło linię 100 punktów. Słaba obrona Mavericks i ich ofensywny styl gry w połączeniu z ofensywną i skuteczną grą Spurs zapewni nam dzisiaj over punktowy. Bukmacherzy ustawili linię na poziomie 205,5 i myślę, że ten typ to lokata, ale ja zaryzykuję trochę wyższą linię.

Powodzenia!

San Antonio Spurs - Dallas Mavericks over 220,5 4,30

Dla mnie Play Offs zaczynają się dokładnie dziś o godzinie 19:00. Moja ulubiona drużyna Dallas Mavericks zmierzy się dziś z drużyną z San Antonio. Pierwsze co przyjdzie do głowy to wysoka wygrana Spurs, ale czy warto ryzykować? Dallas nie raz potrafiło zaskoczyć, a po wczorajszym dniu nie można oczekiwać że w zakładach na zwycięzców w tych meczach znajdziemy jakiekolwiek peffki. Co do meczu to zmierzą się dzisiaj dwie ofensywne drużyny, San Antonio które w ostatnich meczach w meczach w 2014 roku na własnym parkiecie wygrywali z Dallas rzucając przy tym po 112 pkt! W dwóch pozostałych meczach w Dallas potrafili rzucić 109 oraz 116 pkt, a to stawia over w dzisiejszym meczu w coraz jaśniejszym świetle. Dallas w ostatnich 4 meczach 3 razy przekroczyło linię 100 punktów. Słaba obrona Mavericks i ich ofensywny styl gry w połączeniu z ofensywną i skuteczną grą Spurs zapewni nam dzisiaj over punktowy. Bukmacherzy ustawili linię na poziomie 205,5 i myślę, że ten typ to lokata, ale ja zaryzykuję trochę wyższą linię.

Powodzenia!

:n:

Statystyki będę wpisywać jak najczęściej co 10-15 typów, bo jak nazbiera mi się ich 50 to po prostu nie znajdę na to czasu :faja:

Stała stawka tak jak pisałem, nie będę mówić ile bo to chyba nie ważne - liczą się typy. Przyjmijmy 100j na zakład.

Powiem szczerze, że po kilku typach myślałem, że szybko stracę kasę wygraną w tym temacie 30 in a row? Challenge accepted! , ale jednak szczęście wróciło - mam nadzieję, że na dłuższy okres. Dobra kończę pieprzyć bo trzeba jakąś :nba: analizę napisać.

1. Anaheim Ducks - Dallas Stars over 5,5 (wraz z dogrywką) 2,0 :minus: 100j

2. Boston Bruins - Detroit Red Wings 2 3,79 :plus: 379j

3. Toronto - Nets 1 1,65 :minus: 100j

4. K. Lowry over 19,5 1,85 :plus: 185j

5. P. Pierce over 15,5 1,85 :minus: 100j

6. L. A. Clippers (-6,5) - Golden State Warriors 1 1.875 :minus: 100j

7. Blake Griffin over 25,5 pkt 1,85 :minus: 100j

8. Khabib Nurmagomedov 1,4 :plus: 140j

9. Wawrinka S. - Federer R. 1 2,30 :plus: 230j

10. San Antonio Spurs - Dallas Mavericks over 220,5 4,30 :minus: 100j

11. Honefoss - Tromsø 2HT 2,85 :plus: 285j

12. Honefoss - Tromsø 2 2,20 :plus: 220j

13. Stevenage - Bristol City 2HT 3,40 :plus: 340j

1779j - 1300j (postawione) = :plus: 479j

7/13 :t:

Boli mnie jedynie to, że w niektórych typach naprawdę mało brakowało np. typ na over Pierca został niepokryty z powodu braku jednego punktu. Anaheim Ducks - Dallas Stars zabrakło jednego gola, a over Griffin nie pokrył overu ponieważ grał jedynie w drugiej połowie. :)) No nic później będzie lepiej :))

:ok:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...