darak Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2014 W dniu dzisiejszym weszła w życie nowa kampania firmy Bet-At-home Bayern-at-home.com gdzie można otrzymać jak przy kampanii Schalke darmowe bony na 10 euro. Kampania ma na celu celebrowanie przez Bayern zdobycia mistrzostwa Niemiec i udział w ćwierćfinale ligi mistrzów. Niestety dla Polskich użytkowników zablokowano dostęp do w/w witryny z wiadomych powodów. Jeden z naszych forumowych kolegów wygenerował 50 kodów na niemieckim ip. W związku z czym dla 50 osób przewidziano darmowe kody po napisaniu do użytkownika czacza wiadomości pw w następującej formie: Zapoznałem się z regulaminem z regulaminem promocji Bayern-At-Home. Proszę o darmowy kod na 10e i krótkim uzasadnieniu dlaczego to nam należy się taki kod. Im bardziej kreatywne uzasadnienie tym lepiej. Wiadomości wysyłamy tutaj: http://obstawianie.com/privmsg.htm?mode=post&u=122720 http://obstawianie.com/czacza,u,122720.htm Promocja dla użytkowników, którzy mają staż na forum i taką ilość postów które umożliwiają wysyłanie prywatnych wiadomości. Organizator tej promocji czyli użytkownik czacza ogłosi w tym temacie, kto otrzyma bony o godzinie 18:00 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2014 dostalem dzięki czacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2014 i ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2014 izi bon obracamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2014 Dzięki czacza. Jak zawsze wysłał bonik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czacza Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2014 CZĘŚĆ BONÓW ROZDANA. WSZYSCY CO WYSŁALI DO MNIE PW, A NIE DOSTALI BONÓW MUSZĄ TERAZ NAPISAĆ DO UŻYTKOWNIKA DARAK - ON OD GODZ. 12:00 ZAJMUJE SIĘ KAMPANIĄ. ZOSTAŁO JESZCZE 56 BONÓW, WIĘC DO BOJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2014 Prima Aprillis Dzięki wszystkim za zabawę, szkoda że tak krótko Koniec promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2014 Dzięki wszystkim za zabawę, szkoda że tak krótko dawaj Schalke za to za karę pilnuj bonów teraz zeby spłacić prima długi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2014 Nie blokuję tematu, bo nie mam poczucia humoru, tylko darak poprosił o zamknięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2014 Co nie znaczy, że bony się skończyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi