drobbs Napisano 19 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2014 Witam tutaj będę podawał propozycje wspólnych kuponów z urzytkownikami. O to zasady. 1. Kupon bedzie stawiany raz w tygodniu z całej tygodniowej oferty , równie dobrze moga być to typy z jednego dnia. Każdy poniedziałek do godziny 20.00 2. Lista będzie utworzona dzisjaj i tej listy nie będzie można zmienić. 3. Ja sam wybieram graczy z którymi chcę współpracować. 4. Typy powinny być odpowiedni przeanalizowane przez graczy a nie stawiane na chybił trafił. 5. Ja sponsoruje kupon w wysokości 50zł. 6. Każdy z graczy otrzymuje 10% z ewentualnej wygranej. 7. Dwa błednie wytypowane spotkania podczas naszego wspólnych kuponów eliminuja gracza z dalszego typowania. 8. Maksymalna liczba graczy 5 uczestników. 9. Pierwszeństwo maja osoby z rangą typera. 10. Zapisy prosze składac pod tematem. 11. Kursy według uznania . 12. Bukmacher Bet365 Ze względu żę dzisiaj został załozony temat kupon puścimy jutro jeżeli dzisiaj nie uzyskamy odpowiedniej liczby graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi