AnnaBuk Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 WitamProsiłabym administrację o zdjęcie ze mnie bana na wysyłanie wiadomości. Jeśli jest to oczywiście możliwe. Bana mam już od jakiegoś czasu więc chyba można go już anulować.Czy mam to jakoś odpracować w formie analiz?Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 nie jest możliwe już BePe kiedyś pisał że masz tu sporo kont więc nie wiem czemu nie masz całkowitego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 ale błaga o wybaczenie trzeba dawać druga szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnaBuk Napisano 9 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 Możecie usunąć tamte konta. Tak naprawdę są już nieaktywne. Decyzja należy do administracji. Ja tylko proszę o anulowanie bana i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 jestem za ! aborcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 pokaż cycki, to pomyślimy [ Komentarz dodany przez: bigbraine777: 2014-03-10, 15:28 ] a jak nieletnia, nieletni ? naklanianie do nierzadnego zachowania nieletnich ,sa paragrafy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnaBuk Napisano 9 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 Jeden mówi, żebym possała "berło", drugi żeby cycki pokazała. To co mam wreszcie zrobić [ Komentarz dodany przez: Profesor10: 2014-03-09, 17:11 ] poka fotke, to ocenimy co lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamT Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 To co mam wreszcie zrobić przede wszystkim się nie poniżaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2014 Konta: Prosanctum koszykarzlks AleAleMaka zostały zbanowane. Każde następne konto wiążę się z banami, jak i to aktualnie używane. Przypominam, że masz na swoim koncie już 2 ostrzeżenia, jeszcze jedno i ban. Zakaz pisania - ściągnięty. na przyszłość, odpowiedni dział do tego typu tematów: http://obstawianie.com/administracja-vf8.htm Jak zlikwidować ostrzeżenia: http://obstawianie.com/odpracuj-ostrzezenie-lub-cl-vt118319.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnaBuk Napisano 10 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2014 Ok dzięki. I Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2014 powodzenia Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi