djarek18 Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2014 witam gralem jakis czas mecze z kursem ako 1.3 do 1.5 max zaczynalem od 10zl jezeli wygrałem to za 13 stawiam znowu kurs 1.3 da sie wygrac do 100zł w jeden dzien mozna wygrac ale uwaznie trzeba typowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2014 Obrazek yeeeah też bede testował ,zapowiada się nieżle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpak Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2014 witam gralem jakis czas mecze z kursem ako 1.3 do 1.5 max zaczynalem od 10zl jezeli wygrałem to za 13 stawiam znowu kurs 1.3 da sie wygrac do 100zł w jeden dzien mozna wygrac ale uwaznie trzeba typowac niezły system tylko niepokoi mnie to uważne stawianie można to jakoś ominąć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2014 a zdradź mi ta tajemnice uważnego stawiania po kursach 1,3-1,5? mi sie wydaje ze to prosta droga do straty... w jeden dzień przy weekendzie można i cos ugrać przy może 2-3 podejściach, ale za większa kasę..no chyba z masz 100% skuteczności i tego nosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brody Napisano 10 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2014 barcelona przegrała z valecono na malym kursie wczoraj man.city tezprzegrał na malym kursie -buki uwielbiaja obnizac i tak juz male kursy dla takich graczy co tylko patrza na kursy -wczorajsze mecze ligi greckiej na 2,5 gola wszystkie na plus a kursy buka male wszystkie na minus 2,5 i to bardzo zdecydowanie -mozna zarobic tylko na niespodziankach i na niczym wiecej -pozdrawiam brody . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djarek18 Napisano 11 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2014 Ja nie powiedzialem ze jest to 100%pewny system(takiego niema) ale pewnie o wiele pewniejszy niz granie ako 5meczy po kursie 1.5 bo wiadomo ze prawdopodobienstwo przegranej jest wieksze...a przy jednym meczu jest latwiej,,,tylko polecilem ze mozna tez tak sprobowac za mniejsza kase... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromZeroToHero Napisano 12 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2014 Po przeanalizowaniu tego systemu uważam, że nie jest on zbyt dobry, ale może jak pokażesz jakie typy wybierasz itd to może zmienię zdanie. Czekam na jakieś typy i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djarek18 Napisano 12 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2014 ok to sprobuję tu jest temat LINK bo tam powinien sie znajdowac wiec jak ktos ciekawy to zapraszam ale nic nie obiecuje!!! TEMAT W DZIALE KUPONY http://obstawianie.com/kd-kursy-13-do-15-ako-od-10-do-100pln-vt128106.htm#1851821 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FritO Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2014 Postawiales ale cos zapal opadl po jednej przegranej.. [ Komentarz dodany przez: BePe: 2014-03-25, 13:11 ] Nie nabijaj postów bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pipetamtm Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2014 Szukaj perełek po kursach 3 -5 POLECAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz.996 Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2014 albo takich po 10-15 hehe jakis czas temu wszedl mi kurs 12,95 (ze Olympiakos wygra obie polowy z Man Utd), ale przez remis Chelsea kupon nie wszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Korzen92 Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2014 Też grywam takim systemem i polecam Ale lepiej zacząć od 50 złoty bo wygrane są wtedy bardziej okazalsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czuk Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2014 Wiecie ile można wygrać zaczynając od 30 złotych po kursie 1.2 i grając cały czas za wszystko raz dziennie przez miesiąc ??? 6000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi