mephisto Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 Ma ktoś z was na zbyciu jakiś niepotrzebny Biznes Plan? Ja w liceum nie miałem żadnej przedsiębiorczości, a teraz mnie męczą na studiach. Może być nie wiem jak badziewny, byle bym miał co pokazać. Ale potrzebuję to dzisiaj, więc sie spieszcie Pochwała oczywiście będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 masz biznes plan na skok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 Przejrzałem plan... jednak zasraną przedsiębiorczość mam w niedzielę, więc macie więcej czasu na szukanie dla Adasia biznes planu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubbek Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 Jeśli nie zależy Ci na jakości, to tutaj masz takie coś: http://www.sendspace.pl/file/yx5cpKtC/ napisane przez mojego znajomego jakiś czas temu... Dostał w trzeciej klasie liceum za tą pracę 4. Nie twierdzę, że Ci będzie to odpowiadać, ale lepsze to niż nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 Nie mam zielonego pojęcia o co w tym chodzi, ale wygląda nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisiel Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 Nie mam zielonego pojęcia o co w tym chodzi, ale wygląda nieźle ehhhh studenci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi