ŻYLETA Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2014 Witam o kasę nie proszę...bo wiadomo jak jest ale może ktoś jakąś złotówkę przeleje jak nie to może ktoś przynajmniej wyśle kartkę...dziewczyna sie ucieszy a to chyba juz będzie dużo...Koleżanka zony ze studiów ma problem cura ma złośliwego....wklejam link mam nadzieje bepe i reszta sie nie wkurzy Pozdrawiam(L). https://www.facebook.com/usmiech.darii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2014 a ktorego te urodziny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2014 dobra juz sie dokopałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2014 kurde, a ja nie widzę tej daty, może ślepy jestem zarzuć ziele albo żyleta i adres od razu, bo też nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 27 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2014 ZIELEmale, ziele jak zawsze szybszy dzięki chłopaki za zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2014 podaj numer konta w temacie 5 zł może nie dużo ale i ja nie zbiednieje a będę miał poczucie że komuś choć w minimalnym stopniu pomogę poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 6 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2014 DARIA VOYTSEL _ DAROWIZNA NA POMOC I OCHRONĘ ZDROWIA Rachunek odbiorcy 15 1060 0076 0000 3310 0018 2615 Nazwa/imię i nazwisko odbiorcy FUDACJA DZIECIOM _ZDĄŻYĆ Z POMOCĄ ja robiłem wczoraj przelew na ta fundacje(jest kilka ale...) sa inne ale ta jest teraz w 1 kolejności- bo prawo mamy troszkę dziwne nawet jeśli chodzi o takie sprawy...dzięki za zainteresowanie diabełku przynajmniej nie masz juz Reputacja: 666 dibelskiej reputacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 12 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2014 http://www.tvp.pl/polonia/polonia-24/wideo/11032014-2200/14065730 tu wczorajszy program gdzie miej więcej był pokazywany temat kartek wiec dzięki dla chłopaków co wysłali tu lepsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 15 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2014 mały spamik z urodzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi