IwanKSG Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2008 na stronie http://www.uefa.com/fanzone/TeamOfTheYear/2007/index.html można wybrac swoją jedenastke roku. Jedenastka roku wg mnie: Casillas-Zambrotta,Terry,Puyol,Evra-C.Ronaldo,Pirlo,Kaka,Quaresma,-Rooney,RvN, trener-Ancelotti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2008 Nudzi wam sie widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2008 jedenastka roku forum yourbet.pl wg mnie BPL- pershing, Bart, erbak , duncan- amciek- Szypii, chmielu, cantona, Skywalker - Iras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2008 Iras na szpicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2008 jedenastka roku forum yourbet.pl wg mnie BPL- pershing, Bart, erbak , duncan- amciek- Szypii, chmielu, cantona, Skywalker - Iras A w jakiej kategorii?? Bo ja tu widzę tylko osoby które w ubiegłym roku klaskały u Rubika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2008 Jedni klaskali u Rubika, drudzy u Rydzyka Kazdy ma prawo do wlasnej jedenastki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 ni ch**a na stoperze zawsze na skrzydle grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 ni ch*** na stoperze zawsze na skrzydle grałem A ja na wszystkich pozycjach jednocześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 amciek napisał/a: jedenastka roku forum yourbet.pl wg mnie BPL- pershing, Bart, erbak , duncan- amciek- Szypii, chmielu, cantona, Skywalker - Iras A w jakiej kategorii?? Bo ja tu widzę tylko osoby które w ubiegłym roku klaskały u Rubika zazdrosny ni ch*** na stoperze zawsze na skrzydle grałem w praktyce śmigamy po skrzydle to tylko na papierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2008 Ja gram jako wysunięty "diament" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi