Smerf Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2014 Wziąłem wczoraj 50zł na 3 dni, dzisiaj na konto wpłynęło 75zł po czym spłaciłem tą mega pożyczkę . Pisze coś o umowie papierowej, która ma przyjść i mam odesłać. Trzeba to robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damakierr Napisano 15 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2014 do mnie nic nie przyszło więc cholera wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2014 Wziąłem wczoraj 50zł na 3 dni, dzisiaj na konto wpłynęło 75zł po czym spłaciłem tą mega pożyczkę . Pisze coś o umowie papierowej, która ma przyjść i mam odesłać. Trzeba to robić ? bo spierdoliles i podczas wybierania umowy wybrales zeby wszystko przyszlo do ciebie poczta a powinienes ze dajesz posrednictwo i robisz wszystko przez internet ---> czytanie ze zrozumieniem sie klania regulaminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpioza1 Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2014 damakierr, powinno Ci wplynac 75zl za mnie Mi jednak kredytu nie przyznali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damakierr Napisano 15 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2014 damakierr, powinno Ci wplynac 75zl za mnie Mi jednak kredytu nie przyznali to i u mnie nic nie będzie Dzieki za chęci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2014 damakierr, powinno Ci wplynac 75zl za mnie Mi jednak kredytu nie przyznali u mnie to samo - Studentowi raczej by nie przysłali :ok: Wziąłem wczoraj 50zł na 3 dni, dzisiaj na konto wpłynęło 75zł po czym spłaciłem tą mega pożyczkę . Pisze coś o umowie papierowej, która ma przyjść i mam odesłać. Trzeba to robić ? bo spierdoliles i podczas wybierania umowy wybrales zeby wszystko przyszlo do ciebie poczta a powinienes ze dajesz posrednictwo i robisz wszystko przez internet ---> czytanie ze zrozumieniem sie klania regulaminow chłopie ogarnij się nie każdy jest tak idealny jak ty - przeoczył najzwyczajniej na świecie jakiś marny podpunkt i wcale nic się nie stanie jak mu przyjdzie pocztą i odeślę - jak dla mnie no problem a ty wyjeżdżasz na niego jakby ci kupon na 2k spalił - daj se na wstrzymanie niepotrzebnymi komentarzami równie dobrze mógłbyś napisać : "stary tam była opcja wyboru umowy i musiałeś wybrać tą za pośrednictwem poczty a nie internetu" nie boli co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2014 nie każdy jest tak idealny jak ty - przeoczył najzwyczajniej na świecie jakiś marny podpunkt i wcale nic się nie stanie jak mu przyjdzie pocztą i odeślę - jak dla mnie no problem a ty wyjeżdżasz na niego jakby ci kupon na 2k spalił - daj se na wstrzymanie niepotrzebnymi komentarzami równie dobrze mógłbyś napisać : "stary tam była opcja wyboru umowy i musiałeś wybrać tą za pośrednictwem poczty a nie internetu" nie boli co ? Fala lenistwa i tepoty w Polsce przybiera coraz wieksze rozmiary wszystko jak byk bylo napisane ... Ludzie nie czytaja/nie potrafia czytac ze zrozumieniem a pozniej jada po bukmacherze/kasynie/firmie jak to on ich skrzywdził ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damakierr Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2014 i jak tam u tych którzy skorzystali z tej opcji ?? Dostaliście 75zl zl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_w Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2014 ciekawe jak bardzo sprawdzaja historie kredytowa z tego co wiem daja kazdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2014 Sprawdzają i nie każdy dostaje (jak ktoś nie ma historii kredytowej) to raczej nie dostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raper1916 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2014 mi tam bez problemu dali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2014 A to jakiś student to dostał? Czy nici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2014 No mi nie dali wogóle żadnej a różne opcje dawałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damakierr Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2014 Sprawdzają i nie każdy dostaje (jak ktoś nie ma historii kredytowej) to raczej nie dostanie. zawsze i przy każdym kredycie masz to m.in sprawdzane .. takiemamy przepisy w PL. Już nie daja taklatwo kredytów jak kiedys.. nawet takich micro. [ Komentarz dodany przez: BePe: 2014-01-20, 19:37 ] Ja to wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2014 nie jest powiedziane jednak,że tutaj każdego sprawdzają,są ludzie co zarabiają po 2,5k na łape ,historia ok a jednak odmowa o ...50zł pożyczki pewnie też wyrywkowo sprawdzają BIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość heklind Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2014 tyle ryzykowac dla 5 dyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tygrys28 Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 HEJ HEJ bukmacherka to ma byc zabawa a nie pogrążanie sie w długach, a robienie długów to juz nie zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 hej hej nie nabijaj postów bo w Gadańcu i tak się nie liczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubbek Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 hej hej posty w konkursach też powinny się nie liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 10 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2014 hej hej najlepiej na całym forum wyłączyć liczniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi