Skocz do zawartości

WONGA.COM - 75 zł dla nowych klientów

damakierr

Rekomendowane odpowiedzi

Wziąłem wczoraj 50zł na 3 dni, dzisiaj na konto wpłynęło 75zł po czym spłaciłem tą mega pożyczkę :D. Pisze coś o umowie papierowej, która ma przyjść i mam odesłać. Trzeba to robić ?

bo spierdoliles i podczas wybierania umowy wybrales zeby wszystko przyszlo do ciebie poczta a powinienes ze dajesz posrednictwo i robisz wszystko przez internet ---> czytanie ze zrozumieniem sie klania regulaminow

damakierr, powinno Ci wplynac 75zl za mnie ;) Mi jednak kredytu nie przyznali %-)

u mnie to samo - Studentowi raczej by nie przysłali :ok: :ok: :ok:

Wziąłem wczoraj 50zł na 3 dni, dzisiaj na konto wpłynęło 75zł po czym spłaciłem tą mega pożyczkę :D. Pisze coś o umowie papierowej, która ma przyjść i mam odesłać. Trzeba to robić ?

bo spierdoliles i podczas wybierania umowy wybrales zeby wszystko przyszlo do ciebie poczta a powinienes ze dajesz posrednictwo i robisz wszystko przez internet ---> czytanie ze zrozumieniem sie klania regulaminow

chłopie ogarnij się :f::f:

nie każdy jest tak idealny jak ty - przeoczył najzwyczajniej na świecie jakiś marny podpunkt i wcale nic się nie stanie jak mu przyjdzie pocztą i odeślę - jak dla mnie no problem a ty wyjeżdżasz na niego jakby ci kupon na 2k spalił - daj se na wstrzymanie niepotrzebnymi komentarzami :ok:

równie dobrze mógłbyś napisać :

"stary tam była opcja wyboru umowy i musiałeś wybrać tą za pośrednictwem poczty a nie internetu"

nie boli co ?

nie każdy jest tak idealny jak ty - przeoczył najzwyczajniej na świecie jakiś marny podpunkt i wcale nic się nie stanie jak mu przyjdzie pocztą i odeślę - jak dla mnie no problem a ty wyjeżdżasz na niego jakby ci kupon na 2k spalił - daj se na wstrzymanie niepotrzebnymi komentarzami :ok:

równie dobrze mógłbyś napisać :

"stary tam była opcja wyboru umowy i musiałeś wybrać tą za pośrednictwem poczty a nie internetu"

nie boli co ?

Fala lenistwa i tepoty w Polsce przybiera coraz wieksze rozmiary :] wszystko jak byk bylo napisane ... Ludzie nie czytaja/nie potrafia czytac ze zrozumieniem a pozniej jada po bukmacherze/kasynie/firmie jak to on ich skrzywdził ...

Sprawdzają i nie każdy dostaje (jak ktoś nie ma historii kredytowej) to raczej nie dostanie.

zawsze i przy każdym kredycie masz to m.in sprawdzane .. takiemamy przepisy w PL. Już nie daja taklatwo kredytów jak kiedys.. nawet takich micro.

[ Komentarz dodany przez: BePe: 2014-01-20, 19:37 ]

Ja to wiem %-)

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...