borek149 Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2014 Panie i Panowie pomóżcie wygrać sponsorowane wesele. Proszę o głosy- w imieniu swoim, moich Przyjaciół i mojej wątroby, która będzie musiała wytrwać na weselichu. Trzeba tylko polubić stronę Wielkiej Gali Ślubnej: https://www.facebook.com/WielkaGalaSlubna?ref=ts&fref=ts ..a potem oddać głos na zdjęcie Pauli i Marka: https://apps.facebook.com/wgs_konkurs/campaigns/we1Atxc3qkGA/entries/55355?_ Nie wymaga to wiele czasu, a pomożecie spełnić czyjeś marzenia ... w ramach podziękowania każdej z osobna osobie przybije reputacje, także proszę w komentarzach podać nr oddanego głosu ... po weryfikacji łapiecie reputacje ode mnie za wielką pomoc. Każdy głos się liczy i na pewno pomoże w zwycięstwie ... więc liczę na Waszą dużą pomoc :!: Z góry dziękuję :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2014 ale nie żeń się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borek149 Napisano 9 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2014 hehe ja jeszcze nie, to głosy dla mojego brata ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longerrrr Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2014 zrobione głos 443 powodzonka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3mp3sson Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2014 Poszedł głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2014 poszedl glos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2014 448 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tygrys28 Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2014 chyba poszedł na Fb jestem troszke "cienki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2014 mój głos też już masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szeejq Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2014 poszedł głos (485) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpioza1 Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2014 (493) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horba Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2014 495 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borek149 Napisano 15 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2014 Dzięki bardzo i proszę serdecznie kolejne osoby, bo konkurencja ucieka ... zajmie Wam to max. 15 sekund ! Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kilerosss Napisano 5 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2014 Borek149 pisze w tym temacie poniewaz nie moge pisac PW, dosyc istotna sprawe mam ale nie na forum, moge prosic o jakis kontakt ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kilerosss Napisano 5 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2014 Borek149 pisze w tym temacie poniewaz nie moge pisac PW, dosyc istotna sprawe mam ale nie na forum, moge prosic o jakis kontakt ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi