Skocz do zawartości

[<font color=green>KD</font>] Typy seboes

seboes

Rekomendowane odpowiedzi

2)Karlovic - Dodig 1:00 :t:

Dodig 1.67 William Hill

Nie chce mi się wierzyć by Karlović na dystansie 4-5 setów wypunktował Ivana. Dodig to uniwersalny zawodnik, także i on dysponuje dobrym serwisem i przy dobrej koncentracji w ważnych momentach spotkania powinien nieruchawego dryblasa załatwić. Ostatnie trzy spotkania na hardzie tych zawodników właśnie tak wyglądały. Więc polecam pograć Ivana.

3)Anderson - Vesely 2:30 :t:

Vesely +5.5 1.60 Unibet

Czech perspektywiczny zawodnik. Ogromny postęp tego zawodnika. Miał w poprzednim tygodniu dobre przetarcie na australijskich kortach. Anderson bardzo słabe ostatnie pół roku. To powinien być wyrównany mecz oby Vesely wyszedł z dobrym nastawienie i grał swoje wtedy to spotkanie będzie zacięte i handi w kieszeni.

4) Davydenko - Kubot 4:00 :t:

Davydenko 1.68 Pinnacle

Panowie "wiekowi" chwile chwały mają za sobą. Grali ostatnio w Doha, ale nic ciekawego tam nie pokazali. Chyba z losowania są zadowoleni. Davydenko lubi długie wymiany, zwykle był w tym regularny. Mam przeczucie, że Kubocik szybko zostanie wyelminowany jeśli Rusek nic tutaj nie handlował i przynajmniej trochę jeszcze trenuję.

5) Thomson - Janowicz 7:00 :t:

over 37.5 2.10 BetVictor

Młody gra u siebie. W ostatnim czasie dobre spotkania toczył z dobrymi graczami (gasquet, monaco, vesely). Jerzyk ciężko to określić, ale trudno być optymistą po tym co ostatnio pokazywał. Najrozsądniej grać tutaj over po dobrym kursie. Liczę na szarpany mecz co najmniej 4 setowy.

Do tego pogram overy w tych spotkaniach. Nikt tutaj nie odpuści, a ci panowie na dystansie do 3 setów lubią komplikować sobie życie i grać horrory:

6)Johnson - Mannarino 1:00 :t:

over 40.5 2.08 Pinnacle

7)Mahut - Ebden 2:30 :t:

over 39.5 1.97 MarathonBet

8) Van Uytvanck - Razzano 2:30 :n:

Van Uytvanck 1.65 Pinnacle

9)Janowicz - Andujar 2:30

Janowicz -4.5 1.78 Pinnacle[/b]

Mimo przeciętnej i nierównej gry JJ to gram na Jurka z handi. Mam nadzieję, że złapał z Thomsonem właściwy rytm gry i z Hiszpanem od początku wyjdzie skoncentrowany. Andujar ani serwisu, ani kończącej. Do tego na szybkich jest po prostu fatalny. Jego wynik w I rundzie prezentuje się okazale, ale Ramos to jeszcze większy pionek. Kibicujemy w nocy :)

10)Thiem - Anderson 4:30

Anderson 1.60 Pinnacle

Nie jestem entuzjastom gry Andersona i ostrożnie podchodzę do typów na tego gracza, lecz jak dla mnie to nieco za wysokie kursy. Anderson odwrócił spotkanie z Veselym (którego bardziej cenie niż Thiema) i pokazał, że jak serwis idzie to przełamać go to ciężka sprawa. Dla młodziana z Austrii to już będzie 5 mecz w krótkim czasie i wątpię czy go wytrzyma. Tym razem gram w stronę gracza z RPA.

11)Gulbis - Querrey 5:30

Gulbis 1.53 Pinnacle

Gulbis to wielka zagadka co jest powszechnie znane. Powinno być to overowe spotkanie, ale myślę, że ofensywna gra Łotysza w tie breakach czy przy jakimś break poincie przechyli szalę zwycięstwa na jego korzyść.

12)Wawrinka - Falla 9:00

over 32.5 1.90 BetVictor

Dwóch zawodników póki co dobrze spisujących się na początku roku . Falla w formie to nie jest jakiś pokemon do bicia. Wawrinka lubi się rozkojarzyć i na to tutaj liczę.

13)Robredo - Benneteau 3:00

Robredo 1.88 Pinnacle

Robredo nie popełni tylu niewymuszonych co młodszy Hiszpan Barreno-Busta w I rundzie z

Julkiem. Dwóch wyjadaczy i czeka nas ciekawy pojedynek z happy endem dla moich picków :)

• 1 month later...

Powracam do tematu. Jak dotąd

1) -

2) + 16.7

3) + 16

4) + 16.8

5) +21

6) +20.8

7) + 19.7

8) -

9) -

10) +16