bodzios861 Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2014 Witam PANY Jest pytanie złomował ktoś kiedyś samochód ?? I czy jest prawna możliwość żeby wyrejestrować samochód i sprzedać go na części a resztę odpadu na złom ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2014 prawnie to raczej nie bardzo chyba ze jakies znajomosci za flaszke albo jakiemus zulowi sprzedac ubezpieczenie bedzie na niego a ty bedziesz miec cala fure z dokumentami dasz mu z 50 dyszek i podpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orson Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2014 Z tego co się orientuję to auto przed złomowaniem jest sprawdzane i ważone, a za każdy brak jest dopłata, ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2014 Tyle to ja wiem chodzi mi o to czy jest jakaś luka w prawie żeby wyrejestrować samochód i rozebrać go na części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterson Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2014 Furkę możesz "sprzedać" za wschodnią granicę :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi