funfel Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 Miał/ma ktoś z was styczność z takim rowerem stacjonarnym ? Znajomy szuka czegoś takiego na prezent tak do kwoty 400 zeta jak mógłby ktoś pomóc, albo dać jakieś forum gdzie udzielą mi jakiś propozycji będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 ja to miałem w domu i tydzień jeździłem, szybko się nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 BePe chyba miał rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 ja to miałem w domu i tydzień jeździłem, szybko się nudzi Dokąd zajechałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 Za zimno na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 Jak rower ma być dość często używany (jeszcze zależy od osobnika co go będzie używał - waga) to nie polecam kupowania czegoś w cenie do 400zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funfel Napisano 19 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 Waga 75 kg. Znalazł coś takiego np. http://www.domenasportowa.pl/product-pol-32865-Rower-Sapphire-SG-911B-Falcon.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 W takim przedziale cenowym to nie ma zbytnio nad czym się zastanawiać bo niczym oprócz wyglądu to się nie będą różnić Siodełka w takich tanich rowerach są mega ch***we więc poduszka pod dupę się przyda http://www.marbo-sport.pl/category/sprzet-fitness-rowery/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funfel Napisano 19 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 No to lepiej dać powiedzmy z 250 niż 400 jak różnicy nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 Tak nie do końca, chodziło mi, że w cenach około 400 wszystko to samo bo te tańsze jakieś totalne badziewie za 250 będą mieć lżejsze koła zamachowe, mniejszy ciężar maksymalny ale dla 75kg to różnicy nie robi, ch***we pedały itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 siema po 2 kontuzjach kupilem 2 takie gówna po 1 nudzi sie po 2 nudzi sie po 3 szybko sie psuje lepiej kupić kobicie gąbkę do mycia garów [ Komentarz dodany przez: BePe: 2013-12-19, 19:32 ] Tanie się psują normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 Tej, a nie lepiej od normalnego rowera koła odkręcić? Pedałowaniem na sucho też sie sadło spali, a i moneta przede wszystkim w kieszeni zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 ta BePe jeden kosztował 500 drugi 900 i oba szajsy git ze kase oddali; w sumie dobry pomysl kup rowerek popsuje sie kase oddadza po pol roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 Miałem kilka ale te lepsze nigdy się nie psuły teraz od sierpnia mam reebok z9 i jest zajebisty W sklepie około 2100zł. Kupiłem powystawowy z Anglii za 900zł i jest git - był jak nowy, gwarancja 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 no nie wiem moze za mało smaru było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 Za 900 jakiś no name tez może się sprawować jak te za 400zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakowiak1921 Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 Może lepiej kupić to taniej wyjdzie, mniej miejsca zajmie a pewnie po kilku dniach rower będzie miał właśnie takie zastosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 Ja rower używam 5x w tygodniu obecnie ale jak kończę jeździć to jako wieszak nadaje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 no ja mam jako wieszak właśnie już lepiej bieżnie so pierdolnij, albo karnet na basen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi